Hirdetés

LoL: Top 5 hős jelenleg, amelyekkel a legnagyobb arányban nyerhetsz

Simán meg lehet hódítani a laddert, csak szét kell nézni az offmeta karakterek között.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 13

Astralis vs. Endpoint

Hirdetés

Vannak olyan hősök a League of Legendsben, akik nem a tiltási és választási arányaikkal szeretnének kitűnni a tömegből. Cserében a tapasztalt kezekben meghálálják a bizalmat, nem véletlen képesek a leglehetetlenebb helyzetben is mérkőzéseket nyerni. Az alábbi öt hős jelenleg a legnagyobb győzelmi aránnyal rendelkezik Platina rang felett a rangsorolt mérkőzéseken, de nem valószínű, hogy gyakran találkoztok majd velük a közeljövőben. 

5. Kayle (top) - 52,5%-os győzelmi arány

Néhány frissítéssel ezelőtt kifejezetten népszerűnek számított, a profi mezőny rájött, hogy a split push potenciál miatt megérheti kiválasztani. Ezeknek az időknek vége, ismét kiszorult a metából Morgana testvére. Egyelőre nem tűnik úgy, hogy ez megváltozhat a jövőben.

4. Vi (jungle) - 52,8%-os győzelmi arány

Volt egy időszak, amikor nem választhatták a kompetitív meccseken, mivel gamebreaking bugot okozott egy-egy jól időzített végső képesség. Ezt már javították, ettől függetlenül alig néhány játékos erőlteti Vit, hiába képes megállíthatatlanul rátörni a célpontjára.

3. Quinn (top) - 52,9%-os győzelmi arány

Renektonba még mindig tökéletes pick, azonban kell mellé egy csapat, ami nem mindig van meg Solo/Duo Queue-ban. Nagyon gyors, könnyű vele átszelni az egész pályát, azonban egyetlen jól irányzott CC-vel megpecsételhető a sorsa.

2. Skarner (jungler) - 53,1%-os győzelmi arány

Kakukktojás Skarner, mivel a profi mezőnyben még most is fel-feltűnik, hiába nem választják sokan Solo/Duóban. Legutóbb Bluerzor villantotta meg az LFL 2020-as Grand Finalsben. A legjobb magyar dzsungelesnek nem jött össze a győzelem, de maga a hős megállja a helyét a metában.

1. Taric (support) - 53,2%-os győzelmi arány

Kalista mellé tökéletes, de a rangsorolt meccseken alig játszik valaki a korai szakaszban pusztító lövésszel, mivel a nehezebbek közé tartozik. Ezért Taric sem zavar sok vizet, sem boton, sem miden, ahol a funneling miatt egész jól szerepelt még néhány hónappal ezelőtt is.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL megyei döntői. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te szoktál találkozni Skarner dzsungellel?

Hirdetés
Hirdetés
8 db hozzászólás
 • csgomatthew 6 hónapja
  .
  0 4 Válasz
 • gunar1945 6 hónapja
  olyan mindegy ha ugy is mindenki mas feedel ugy is elbukod a game et
  0 2 Válasz
 • hi_im_lobotomy 6 hónapja
  Sok magas győzelmi aránnyal rendelkező hős esetében igaz, hogy classic counter-pick. Taric tökéletes példa erre. Lane-en disengage-re első osztályú és ebben az engage-metában komfortos választás. Nyugodtan lehet pusholni, mert lekötök 1-2 embert és szevasz. A push meg ugye jó, ha van egy Vi, aki lvl4-en lesárkányozik meg amúgy is... melyik jungler ne örülne az ingyen bot-prio-nak.
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 6 hónapja
  0 0 Válasz
 • dragonvally0626 6 hónapja
  .
  0 2 Válasz
 • PiheKacsa 6 hónapja
  Imagine banning Skarner
  0 0 Válasz
 • BOlyasd 6 hónapja
  A Quinnt megértem mert egy seggfájdalom lehet Topon de szerintem haszontalan a karakter teljesen.
  0 0 Válasz
 • DAONN 5 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés