Lekési a next-gen konzolok megjelenését a FIFA 21, de már tudni mikor jön

Lekési a next-gen konzolok megjelenését a FIFA 21, de már tudni mikor jön

Hamarosan meghódítják a piacot a PlayStation 5 és Xbox Series X újgenerációs konzolok, de a FIFA 21-et elcsúsztatták, így csak később adják ki rájuk.

Néhány hét múlva már biztosan sokan lesznek, akik a next-gen konzolokat nyúzzák otthon, és valószínűleg a legtöbben a nyitó címeket igyekeznek majd beszerezni melléjük.

A virtuális sportjátékok királya, a FIFA 21 viszont köszönte szépen egyelőre még nem kér ebből a megjelenési dátumból, ezért az EA Sports elcsúsztatja kicsit a next-gen játék rajtját. Most viszont végre azt is megosztották, hogy pontosan mikor lehet számítani az új verzióra.

A hivalatos bejegyzés szerint december 4-én válik elérhetővé PS5-re és Xbox Series X-re. Mikulásra tehát bárki megkaphatja a hőn áhított játékot, és ami a legfontosabb, hogy a Dual Entitlementnek köszönhetően nem is feltétlen kell megvásárolni az új játékot. Az alábbi cikkben már leírtuk, hogy milyen esetben lehet simán felfrissíteni a PS4 és Xbox one verziókat a next-gen játékra. Viszont azt érdemes tudni, hogy az Ultimate Team és a VOLTA mentéseken kívül mást nem lehet átmenekíteni a next-gen konzolokra a frissítéssel. Az új konzolok egyébként november első felében, pontosabban 12-étől vásárolhatóak meg az Egyesült Államokban, és 17-étől Európában.

Olvassátok át figyelmesen, hiszen nem egy olcsó kópiáról van szó, így ha lehet akkor érdemes igénybe venni az ingyenes frissítési lehetőséget.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!