Jön az Age Of Empires 2: DE évfordulós frissítése és Battle Royale játékmódot is hoz

A játék történetének legnagyobb frissítését tervezik kiadni hozzá novemberben.

Az Age Of Empires 2: Definitive Edition már majdnem egy éves, és az első születésnap megünneplése alkalmából a remasterelt stratégia az eddigi legnagyobb, Anniversary Update elnevezésű frissítést kap. A jövő hónapban esedékes update új funkciókkal és balance változtatásokkal bővíti a kínálatot. Emellett bekerül a játékba a Battle Royale mód is, amelyben nyolc civilizáció ejtőernyővel landol egy szigeten. Az utolsó állva maradt nemzet győz.

A térképen véletlenszerűen szétszórva legfeljebb nyolc játékos küzdhet meg egymással, és csak egy maroknyi katonát kap mindenki az elején. Szerencsére ezekkel a csapatokkal el lehet foglalni különböző katonai épületeket és erőforrásokat, ezáltal lehet lassan növelni a hadsereg méretét. A kör szűkülését a Mesterséges Intelligencia által vezérelt köd és védelmezők testesítik meg, amellett, hogy egymással is meg kell vívnia a játékosoknak.

Az évfordulós frissítés néhány komolyabb változtatást is hoz, például a főmenü nagy részének felújítása is megtörtént. Az új "Quickplay" mód lehetővé teszi, hogy gyorsan belecsöppenjen az ember egy nem rangsorolt meccsbe, de frissítették a közösségi menüt, így sokkal könnyebb és gyorsabb kezelni és hozzáadni az ismerősöket a profilhoz. Végül a Civilization felhasználói felületét is átdolgozták, így egy pillanat alatt fel lehet ismerni az adott frakció erősségeit és gyengeségeit. Számos balance módosítás is esedékes, de egyelőre erről sok mindent még nem osztottak meg, a patch azonban már nincs messze, valamikor novemberben esedékes ugyanis.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!