A Real Madrid középpályása, Casemiro is a CS:GO-t választotta

A Real Madrid középpályása, Casemiro is a CS:GO-t választotta

Új brazil csapat alakult meg, akik az európai mezőnyben játszanak majd.

Nemrég számolhattunk be nektek arról, hogy VALORANT csapatot indított a David Beckham nevével fémjelzett Guild Esports. Most egy újabb focista gondolta úgy, hogy megéri az e-sportba fektetni, így létrejött a Case Esports.

Carlos Henrique José Francisco Venâncio Casimiro, vagy ahogy a legtöbben ismerjük Casemiro, saját e-sport csapatot indított és egyelőre a CS:GO-ra koncentrálnak. Bár a csapat felállása teljesen brazil, az ötös Spanyolországban székel majd és az európai mezőnyben játszanak. Ráadásul nem is ismeretlen játékosokról van szó. Dzt és land1n korábban a Tempo Strom csapatát erősítette, delboNi megfordult az INTZ és az Imperial színeiben is, yepz és n1ssim pedig a Furia Academy-ből érkeztek.

"Imádom a hobbimat, így létrehoztam ezt a csapatot. A cél az, hogy eljussanak a legmagasabb szintekre, akár csak én a saját karrieremben. Tudom rengeteg időre és munkára van még szüksége egy ennyire új csapat, de remélem a játékosok és a szurkolók is élvezik majd a csapatunkat." - mondta Casemiro a bejelentést követően.

A Case Esport első megmérettetésére sem kell már sokat várnunk, a DreamHack Open December selejtezőjében már játszani fognak. 

A Case Esports teljes felállása:

  • Denis "dzt" Fischer
  • Paulo "land1n" Felipe
  • Felipe "delboNi" Delboni
  • Vinicius "n1ssim" Pereira
  • Yan "yepz" Pedretti

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!