S1mple lassan megint rekordot dönt, de ennek valószínűleg nem örül annyira

S1mple lassan megint rekordot dönt, de ennek valószínűleg nem örül annyira

Ismét bannolták s1mplet Twichről.

Nehéz lenne olyan játékost mondani, akinek jobban fájhat a háta, mint s1mplenek. Az ukrán sztárjátékos már évek óta cipeli a hátán a Na'Vi csapatát, mindeddig különösebb eredmény nélkül. Persze arról legalább mindig megbizonyosodunk, hogy elképesztő nagy tehetség a srác, sorra lövi a leginkább elképesztő fejeseket és sorra dönti meg az egyes rekordokat.

Igaz, legújabb "szerzeményének" nem örülhet annyira, pedig lehet, hogy már ez is rekordnak számít. S1mplet újra bannolták Twitchről, összességében már a negyedik alkalommal. A brazil fer talán jó eséllyel indul s1mple ellen, de könnyen lehet, hogy az ukrán az, akinek eddig a legtöbbször gyűlt meg a baja a Twitch bannokkal.

Elmondása szerint ezúttal azért kapott bant, mert agresszívan viselkedett egy nézőjével. Az persze már nem érdekelte a Twitchet, hogy a néző volt az, aki próbálta inzultálni és így rábírni s1mplet arra, hogy kimondjon olyan szavakat, amiért korábban is bant kapott már. Ugyanakkor az is igaz, hogy s1mplenek sem kellett volna agresszívan reagálni a rosszakaró nézőjére.

Akárhogy is, az biztos, hogy negyedik pihenőjét kapta s1mple a Twitchtől. Az eddigiek mind 7 napig tartottak, a jelenlegi hosszáról nem tudni semmit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!