Látványos az NFS: Hot Pursuit Remastered trailere, de a rajongók nem dobták el az agyukat tőle

Látványos az NFS: Hot Pursuit Remastered trailere, de a rajongók nem dobták el az agyukat tőle

Kiderült az is, hogy mikor jelenik meg a játék.

Ahogy az várható volt, az EA csak bemutatta a Need for Speed előzetesét, és valóban a Hot Pursuit Remasteredről vetítettek le egy bemutatót a nagyérdeműnek. Kiderült belőle, hogy november 6-án érkezik PC-re, PS4-re, és Xbox One-ra, valamint november 13-án Switchen is tiszteletét teszi az alkotás.

A régi új játék a 2010-ben megjelent Hot Pursuit felújított változatát takarja, bár első ránézésre olyan nagyon durván az egy évtizeddel ezelőtti címhez képest nem dobták el az agyukat a játékosok. Egyébként a Remastered verzióba az összes DLC-t belerakják, de a kiadó elmondása szerint új tartalommal is ellátják. Ezek szerint 6 órányít extra akció vár a rajongókra, és 30 friss achievementet is hozzácsaptak a tartalomhoz. A kozmetikai cuccok pedig nem hiányozhatnak egy EA játékból. A grafikát illetően a 4K 60 fps is kisajtolható egy megfelelő masinán.

A legnagyobb pozitívuma az egésznek, hogy a játék támogatja a cross-playt, így gyakorlatilag mindegyik platform szereplői találkozhatnak egymással. A közösség egyébként mindezek ellenére azért szóvátette, hogy miért nem egy másik részt újítottak fel. Mindenesetre, ha már ezt elkészítették, akkor talán a jövőben több másik NFS epizóddal is megteszik majd ugyanezt. Addig viszont mást nem lehet tenni, mint beérni a mostanival és jókat versenyezni a gép vagy barátaink ellen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!