Gaming: Már Among Usban is a csalóktól kell rettegni

Gaming: Már Among Usban is a csalóktól kell rettegni

Sajnos a gamerek mindig megtalálják a módját, hogy szabálytalan eszközökkel jussanak előnyökhöz.

2020 egyik sikersztorija az Among Us felemelkedése, ami 2 évvel a megjelenése után robbantotta fel a Steamet. Az egyszerű játékmenetre épülő indie cím a legnagyobb streamereket ültette oda a képernyők elé, többen csak és kizárólag Among Ust közvetítenek megállás nélkül. A színes űrhajósok kalandjai önmagukban nem túl szórakoztatóak, de az Impostor felfedéséért létrejött "emergency meetingek" közbeni káosz elképesztő pillanatokat okoz. Sajnos azonban vannak olyanok, akiknek célja, hogy elrontsák mások élmémyeit. Az Among Us sem mentes már a cheaterektől, akik több frontot szabotálják a meccseket.

Hogyan lehet csalni Among Usban?

A legegyszerűbb módszer a publikus mérkőzésekbe csatlakozás úgy, hogy a játékon kívül meg az információcsere. A helyzeti előny káros, haszontalan és értelmetlen, de mégis sokan élnek vele. Vannak olyanok, akik nem ezt az utat választják, hanem külső programok segítségével csalnak.

Ezzel elérhető, hogy a host modolni tudja az egész mérkőzést, gyakorlatilag ő lehet élet és halál ura a csalás segítségével. A fejlesztők természetesen dolgoznak azon, hogy ezek a módszerek kiszűrhetőek legyenek. Ami hátráltatja őket, hogy az Among Usszal milliók játszanak, akiknek elsősorban stabil szerverekre, bugfixekre és új tartalmakra van szükségük, emellett kevés idő jut a cheaterek és hackerek kiszűrésére, de arra is próbálnak időt keríteni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már Among Usszal?