Ez vár a CoD: Black Ops - Cold War bétában: Ping rendszer, három mód és új pályák

Ez vár a CoD: Black Ops - Cold War bétában: Ping rendszer, három mód és új pályák

Először a PlayStation 4 tulajdonosok kóstolhatnak bele az új Call of Duty multiplayer bátájába.

A világ legnépszerűbb FPS játéksorozat új fejezetéhez ért. A Call of Duty: Black Ops - Cold War egy teljesen új világba kalauzol el titeket, feltéve ha adtok egy esélyt a Treyarch alkotásának. A multiplayer ezúttal is kiemelt figyelmet érdemel, ennek a bétáját próbálhatjátok ki hamarosan minden platformon. Az első körben csak PS4-en lehet majd halomra lőni az ellenséget, október 17-étől lehet PC-n és Xboxon csatlakozni a harcokhoz. A fejlesztők elárulták, hogy pontosan mivel készültek a bétára.

Ping rendszer, három játékmód és új pályák

A játékmenet szempontjából nem elhanyagolható, hogy az Apex Legendsben hatalmas népszerűségnek örvendő, majd onnan elterjedt jelölési rendszer megjelenik a CoD: Black Ops - Cold Warban. A pingelés sokat segíthet a csapatharcokban, amelyre épül valójában a játék. 

  • VIP Escort: Az egyik csapat védi a túszt, a másik próbál rajtaütni. Respawn nincs
  • Combined Arms: Assault: 12v12, 5 objective-et kell elfoglalni minél gyorsabban a csapatoknak
  • Fireteam: Dirty Bomb: 10 darab 4 fős csapat robbantgat a térképen, ahol radioaktív zónák és uránlerakatok váltják egymást 

Ez a három játékmód kap majd szerepet a bétában, amelyekhez új pályák is társultak. A Cartelen 6v6-ban és 12v12-ben biztosan lövöldözhettek, de a szivárgások még további öt mapot (Satellite, Miami, Moscow, Black Sea és Tundra) említenek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!