MK11: Nem véletlenül hagyták utoljára, őrült trailert kapott Mileena

MK11: Nem véletlenül hagyták utoljára, őrült trailert kapott Mileena

A Mortal Kombat 11 Kombat Pack 2 harmadik ismert harcosáról is befutott a bemutató videó, és első ránézésre elképesztően királyra sikeredett a karakter.

Majdnem két évig kérlelték a rajongók a NetherRealm fejlesztőit, hogy rakják be a Mortal Kombat 11 egyik nagy hiányzóját, Kitana féltestvérét, Mileenat. Nem olyan rég eljött az ideje, hogy felfedjék Ed Boonék, hogy bizony érkezik a hölgy, most pedig bemutatták mire képes. A trailerben rögtön össze is eresztették Kitanával, és már az introja zseniális. Mileena azokkal a hordárokkal végzett épp a bunyó előtt, akik Kitana Kahnt cipelték eddig vállukon. Minden eddig látott képessége visszaköszön Mileenának, de ezeket sokkal látványosabb módon hajtja végre, és az új mozdulatai, amiket kapott, szinte mind felér 1-1 kivégzéssel. Egy rövid ideig arra is fel lehet figyelni, hogy először a játék történetében, képes lesz némileg láthatatlanná válni, ekkor csak egy lila köd veszi körül, ami elárulja ugyan a jelenlétét, de többet nem lehet látni belőle. Többféleképpen képes hajigálni a sai tőrjeit, és ha egyszer valaki a fogai közé kerül, annak az Úr irgalmazzon.

Mileena a játék következő nagy frissítésével válik elérhetővé. A Mortal Kombat 11 Ultimate november 17-én jelenik meg, amely már tartalmazni fogja a Kombat Pack 2 új harcosait is, Rain és Rambo mellett tehát Mileena is játszható lesz a hosszú várakozást követően.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!