"Biztos vagyok benne, hogy a jövőben odacsaphatunk majd" - f0rest

Ti mit szóltok a jelenlegi Dignitashoz?

Lassan egy hónapja már, hogy a kispadra tett GeT_RiGhT és Xizt helyére új játékosokat igazolt a Dignitas. H4RR3 és HEAP csatlakozott a csapathoz, az első igazán komoly megmérettetésük pedig a FLASHPOINT második szezonja lesz. A játékoscserékről és az előttük álló akadályokról ezúttal f0rest mesélt.

Végre ismét teljes a csapat! Mit gondolsz, mire lehettek képesek így együtt?

"Én optimista és izgatott vagyok. Nagyszerű, hogy friss játékosokat tudtunk szerezni. HEAP például sosem játszott ilyen szinten, eddig a hazai svéd ligában szerepelt csak, de már most nagy potenciál látható benne, ahogy H4RR3-ben is. Nagyszerű, hogy részesei lehetünk az útjuknak és reméljük, hogy sok sikert érünk majd el együtt. Az biztos, hogy sok időre és munkára van még szükségünk, de biztos vagyok benne, hogy a jövőben odacsaphatunk majd."

Miért pont HEAP-et és H4RR3-t választottátok?

"Teszteltünk néhány játékost, de végül minden nagyon gyorsan történt. H4RR3 remek csapatjátékos, nem a saját statisztikájának a hajhászása viszi őt előre, remekül beleillik a csapatunkba. Pont rá volt szükségünk, remekül kommunikál és segíthet is majd a taktikákban. Hasonló volt a helyzet HEAP-pel is. Nagy tehetség, de őszintén szólva nem vártam sokat mikor együtt játszottunk. Mégis nagyon jól kommunikált, pedig csak egy FACEIT lobbyba csatlakozott... Ott volt hallzerk, friberg és én, viszonylag nagy nevek, de egy percig sem volt ideges, nem ijedt meg, azonnal alkalmazkodni tudott. Remekül éreztük magunkat velük és úgy döntöttünk, hogy leigazoljuk őket."

Mi az első dolgotok most csapatként?

"Elsőként a csapatmunkát kell tökéletesre csiszolnunk. Az előző felállásban ismertük egymást. Tudtuk ki hogy játszik és azt is, hogy egymással hogyan játszunk, most viszont minden más. Újra kell építenünk mindent és időbe telik majd, míg a másodperc tört része alatt meghozott döntések és mozgások is jól fognak menni. A kommunikációnak és a csapatmunkának tökéletesnek kell lennie ha versenyképes szeretnél lenni a jelenlegi mezőnyben, így most ezekre koncentrálunk."

Mik rövid és középtávú céljaitok?

"Elsősorban, hogy kemény ellenfelek ellen is felvegyük a kesztyűt. Előttünk áll a FLASHPOINT, az az amire mi most fókuszálunk, az a célunk. Hiszek benne, hogy ott már megmutathatjuk mire is vagyunk képesek."

H4RR3 még a Kingpins színeiben

Sajnos a FLASHPOINT mezőnyében nem minden csapatnak van fix felállása. Számít ez a ti felkészülésetek szempontjából?

"Ami azt illeti, szerintem még jól is jöhet nekünk. A mi malmunkra hajthatja a vizet az, hogy bár új csapat vagyunk, a többiek is újak vagy beugróval játszanak. A FLASHPOINT előtt pedig lesznek még kvalik és kisebb versenyek, ahol láthatjuk majd ellenfeleinket. Összességében, szerintem jól szerepelhetünk majd a versenyen."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!