Hatalmas frissítés, talán új Operation is jöhet még idén?

Hatalmas frissítés, talán új Operation is jöhet még idén?

Valószínűleg egy új Operation mindenki szívét megdobogtatná.

Biztos ismeritek a farkast kiáltó fiú történetét. Valahogy így vagyunk már mi a Valve és a Source 2 sztorijával is. Ennek ellenbére folyamatosan érkeznek híresztelések, amik szerint a Valve készül valami naggyal még idén. Nézzük most meg, hogy az internet egyik fele miért gondja így.

Először is, ott vannak persze a játékosok elvárásaik. Sokan Halloween alkalmával számítottak valami nagy frissítésre vagy akár egy új Operationre, de ez sajnos elmaradt. Igaz, ez csak a játékosok fejéből pattant ki, a Valve sosem támasztotta vagy kommentálta ezeket. Nem úgy SPUNJ bejegyzéseit, de ne szaladjunk annyira előre.

Az első nyom, ami alapján bizakodhatunk, egy a programsorok közötti tisztogatás. Ezt legutóbb októberben tették meg a fejlesztők és ez eddig mindig egy nagy update/Operation előtt történt meg. Tavaly az adatbányászok ugyanígy észrevették ezeket és akkor meg is kaptuk a Shattered Web Operationt. Ugyanígy árulkodóak lehetnek a hetek óta érkező apró frissítések, amik különösebb változást nem hoztak a játék életébe, de előkészületei lehetnek valami nagynak.
Mindezek után az már igazi olaj volt a tűzre SPUNJ Twitter bejegyzése. Egy random üzenet volt, amiben arra kérte a Valve-ot, hogy éppen itt az ideje valami nagy frissítésnek. Számtalan ilyet olvashatunk a Twitteren, de SPUNJ bejegyzését még a hivatalos CS:GO profil is lájkolta.
Ráadásul, csak, hogy tényleg bele tudjuk élni magunkat, november 9-én nagy nap lesz. Bár a CS:GO augusztusban ünnepelte 8. születésnapját, maga a Counter-Strike, az 1.0-ás verziójú CS most lesz 20 éves. 2000 november 9-én jelent meg az 1.0, aminek megünneplésére szintén dukálna egy update vagy egy új Operation.

Tény, hogy nem ezek a legerősebb kapaszkodók, de nekünk, CS:GO játékosoknak sajnos jelenleg ezek maradtok. Nagy reményeket azért fűzzünk ahhoz, hogy akár már jövőhéten jöhet egy új Operation, de sose tudni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!