A CS:GO történelmében először, jön a BOT Major!

A CS:GO történelmében először, jön a BOT Major!

Ha az Astralis nem is lehet Major győztes idén, a BOTralis még igen!

Minden szempontból furcsa év az idei, még a CS:GO-ban is. Szinte a teljes év online versenyekkel ment le, ráadásul még az ESL One: Riot, a brazil Majort is elhalasztották. De még az ilyen feje tetejére állt időkben is jó, ha megtaláljuk a humort az életben.

Így gondolta ezt Richard Lewis és a No Majors Club is. Ha minden jól ment volna, akkor ma kezdődne az ESL One: Rio, de mint tudjuk félrecsúsztak a dolgok. Sebaj, a No Majors Club attól még megtartja a saját tornáját, méghozzá botokkal.

BOTokkal szimulálják majd le az elmaradt Majort, az első Bo1-es összecsapásoktól kezdve, egészen a végső döntőig. De nem akármilyen botokkal! Nem engednek egymásnak 10 botot, amikkel akár MM meccseken is találkozhatunk. Bár valódi játékos nem lesz a karakterek mögött, a botok fel lesznek ruházva bizonyos statisztikákkal, amik a valós játékosokat tükrözik. Vagyis, Xyp9x BOT karaktere például az 1vX helyzetek megoldására fog koncentrálni, BOT s1mple remekül forgatja majd az AWP-t, BOT apEX pedig ugyanúgy csapkodja majd a virtuális asztalát dühében.

"Persze a meccsek elég nevetségesek lesznek, közelében sem lesznek a valódi CS-nek, de ez is része a dolognak. Sok extrán dolgozunk, de igazából csak reméljük, hogy mindenki megtalálja majd a maga szórakozását, a már jól ismert hangok és arcok társaságában." - mondta Lewis a bejelentést követően.

Egy szó, mint száz, ma este kezdődik a BOT Major Richard Lewis Twitch csatornáján, a jó hangulat és a nevetés pedig garantált!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!