A Szikla beteg gyerekeknek segít az új, egyedi Xbox konzolokkal

A Szikla beteg gyerekeknek segít az új, egyedi Xbox konzolokkal

20 évvel azután, hogy Dwayne "The Rock" Johnson segített a világ első Xbox bemutatásában, ismét összefogott a Microsofttal, hogy különleges Xbox Series X konzolokkal segítse az Egyesült Államok gyermekkórházait.

Nem újkeletű dolog Hollywood és a világ talán legismertebb színészétől, hogy jótékonykodik. Majd egy tucat olyan intézmény van, melyet folyamatosan segít ilyen vagy olyan módon, és mivel ő is nehéz családi körülmények között nőtt fel, a nehézhelyzetű gyermekek sorsát régóta a szívén viseli.

A Szikla Twitteren jelentette be a nagy hírt, és egy videót is megosztott, amelyben elmagyarázta, hogy ő, a Microsoft és a Gamers Outreach hogyan ajándékozik meg 20 gyermekkórházat. A „ROCK XBOX Series X” egyedi masinák a beteg gyermekek számára készültek, és több, mint 50 ezret juttatnak célba a következő időszakban, és ezalatt a 2021-es évet kell érteni.

Ezeket a konzolokat speciális Gamers Outreach Kart-okba, más néven GO Karts-ba helyezik bele, amolyan "hordozható kioszkok", amelyeket úgy alakítottak ki, hogy könnyen és gyorsan kikapcsolódást biztosítsanak azoknak a beteg gyermekeknek, akik nem tudják elhagyni szobájukat a kórházakban. 

A speciális kiadású Xbox Series X konzolok a Johnson Brahma Bull logóját viselik, és lesznek hozzá hamarosan vezeték nélküli kontrollerek is, ugyanilyen felirattal, illetve egy különleges üzenetet is beléjük véstek:

"Mosolyogj és érezd jól magad. Szeretettel, Dwayne" The Rock "Johnson".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!