LoL: Vizicsacsi egykori csapattársa veheti át Bjergsen helyét a TSM-ben

Két csapat vetekedett a német középső ösvényesért, úgy tűnik, hogy a Team SoloMid nyerte meg ezt a párharcot.

Hatalmas űrt hagyott maga után Bjergsen, ugyanis kevés akkora legendája van az NA LCS-nek, mint a szakállas dán. A TSM vezetőedzői pozíciójába "átigazoló" 24 éves mides helyére mindenképp kellett valakit kerítenie a menedzsmentnek, hogy időben megkezdhessék a készülést a 2021-es szezonra. A hírek szerint már meg is találták az utódot, aki méltó lehet a Team SoloMid mezére, ő nem más, mint Vizicsacsi egykori csapattársa PowerOfEvil.

A hivatalos bejelentésre az átigazolási piac nyitásáig, azaz november 16-áig még várni kell, de gyakorlatilag már tényként kezelik a rajongók, hogy a FlyQuest egykori játékosa csatlakozik kedvenc csapatukhoz. Az biztos, hogy gyengülni nem fog a TSM, sőt PowerOfEvil 2020-as teljesítménye alapján benne van, hogy ismét meg tudják nyerni az LCS-t, ezzel megvédhetik a nyári bajnoki címüket. 

PowerOfEvil 2017-ban tette át székhelyét az Egyesült Államokba, amikor leigazolta őt az OpTic Gaming. Egy évet húzott le a csapatnál, majd költözött tovább a CLG-hez. A világot nem sikerült megváltania a legnagyobb hagyománnyal rendelkező klubnak, ezért a FlyQuest lecsapott az elégedetlen PoE-ra. Ez egy kiváló döntés volt, ugyanis a most 23 éves német segítségével bejutottak a tavaszi és a nyári döntőbe. A világbajnokságon begyűjtötte a FlyQuest a Top Esports skalpját, ami hatalmas fegyvertény volt még úgy is, hogy végül a TES "csak" elődöntőig jutott. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted PowerOfEvillel a középső ösvényen megvédheti bajnoki címét a TSM?