"A North az egyik legrosszabb csapat, ahol valaha játszottam" - cadiaN

Elmondása szerint a Northnál anno semmi sem működött jól.

Emlékeztek még, amikor idén tavasszal egyik videójában, végtelen szomorúsággal beszélt arról cadiaN, hogy mennyire nehéz helyzetben van ő és a csapata is? Akkor volt, hogy kivásárolta őket a FunPlus Phoenix, de pár nap után rájöttek, hogy semmilyen papírmunkája nincs kész a kínai csapatnak, így inkább visszamentek a Heroichoz.

Az sem segített rajtuk akkor, hogy már tudni lehetett, hogy es3tag elhagyja az ötöst, mert megy az Astralisba. Már-már sírva beszélt anno a helyzetükről, de mára ennek már nyoma sincs. A világ egyik csapatává érett össze a Heroic, amiben nagy szerepe volt cadiaNnek is, aki úgy lövi vissza a legnagyobb veteránokat is AWP-vel, hogy közben még irányítja is dán társait.

Többek között erről az időszakról is beszélt most cadiaN a HLTV Confirmed legújabb podcastjában, de nekünk most sokkal érdekesebb az, amit egyik korábbi csapatáról, a Northról mondott. A dán AWP-s több, mint egy évet húzott le a North csapatánál és finoman szólva sincsenek kedves emlékei azokból az időkből.

"A North az egyik legrosszabb csapat, ahol valaha játszottam. Egyszerűen nem éreztem úgy, hogy beleillek abba a csapatba. Hiába küldték el például MSL-t, sokáig azt hallgattam, hogy "MSL-lel ezt csináltuk, MSL-lel azt csináltuk", ragaszkodtak egy régi játékos régi dolgaihoz, holott már az új felépítésre kellett volna koncentrálni. Senki sem volt hajlandó azt a bizonyos +5-10%-ot a játékba és a felkészülésbe fektetni."

Meglátjuk, hogy az új North mire lesz képes, főleg Lekr0 vezetésével, ahogy az is sok szurkolót érdekel, hogy vajon a Heroic meg tudja-e tartani teljesítményét jövőre is? Egy biztos, ez a két dán csapat éppen most játszik az IEM Pekingen egymás ellen, véletlenül se maradjatok le a rangadóról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek melyik dán csapat a legerősebb jelenleg?

  • 71 %
  • 25 %
  • 4 %
  • 0 %