Valószínűleg nem egy ilyen katasztrofális bemutatkozásról álmodott az új Cloud9

Valószínűleg nem egy ilyen katasztrofális bemutatkozásról álmodott az új Cloud9

Pályát sem nyertek az első tétmeccsükön.

Bármennyire is megkopott a Cloud9 csillogása a 2018-as Major győzelem óta, továbbra is egy legendás szervezett, hatalmas szurkolói bázissal. Mi sem mutatja ezt jobban annál, hogy tegnap bemutatkozott az új CS:GO csapat, a rajongók pedig minden egyes kört, minden egyes lövést a legnagyobb izgalommal vártak és fogadtak is internetszerte.

Nagy várakozás előzte meg az új csapatot, hiszen teljesen új alapokon, HenryG és kassad építette fel az ötöst, ráadásul nem kis nevekből. ALEX, woxic, mezii, es3tag és floppy a jelenlegi felállás, első tétmeccsüket pedig tegnap játszották, a FLASHPOINT 2. szezonjának keretein belül.

Sajnos azonban nem úgy sikerült, ahogy sokan várták. Persze nem szabad irreális elvárásokat támasztani egy ennyire friss csapat felé, de a tegnapi ellenfelük alapján pont úgy tűnt, hogy tökéletes bemutatkozás lesz. Persze nem rossz a jelenlegi Virtus.pro, de sokkal több van bennük, mint amit az utóbbi hónapokban látunk tőlük és ha létezik kiszámíthatatlan csapat, akkor a mostani VP az!

Ennek ellenére tegnap elverték a Cloud9-t, méghozzá elég könnyedén. Infernon csak 5 kört tudott hozni a C9, pedig egyáltalán nem voltak rossz köreik és taktikáik. Nagyon látszódott viszont, hogy nem állt még össze rendesen ez az ötös, sok gyakorlás vár még rájuk. Könnyedén kihasználta a hibákat a Virtus.pro és a 16-5-ös Inferno után Overpasst is megnyerték 16-14-re.

Itt már jóval szorosabb volt az eredmény, de mivel Overpass mostanában nagyon CT oldali, a szoros eredmény szinte bármelyik csapat meccsén garantálható ezen a pályán. Kikapott tehát az új C9, de nincs ok a szomorkodásra. Sok meccs áll még a csapat előtt és remélhetőleg napról napra erősödnek majd. Következő mérkőzésüket az OG ellen játszák majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!