Ezt tudja egy 1080p-s felbontáshoz, gyártó által előre összerakott PC

Ezt tudja egy 1080p-s felbontáshoz, gyártó által előre összerakott PC

A videokártyák gyártói már a 8K-val dobálóznak, de a Full HD még mindig sokaknak elég lehet a kedvenc játékaikhoz.

Előre összerakott PC-t inkább írjátok le a közösségi  médiában, mivel rögtön jönnek a megmondóemberek, akik azonnal rátok zúdítják a kritikák tömegét. Részben természetesen igazuk van, de nem mindenki teheti meg, hogy időt és energiát szánjon egy PC elemeinek kiválasztására, annak beszerzésére, majd a számítógép összerakására. Itt jönnek képbe a drágább, de többnyire minőségi alkatrészekből álló pre-build PC-k, amelyek közül az Acer Nitro N50 került a tesztasztalra.

A gépházban egy AMD Ryzen 7 3700X processzor és egy NVIDIA GeForce RTX 2060-as bújik meg, amelyek együttesen tökéletesen alkalmasak a legújabb játékok futtatására. A felbontást azonban nem szabad túlságosan feltekerni, 1080p, esetleg 1440p mellett teszi tökéletesen a dolgát a masina. A textúrák és árnyékok minőségében nem kell túl sok kompromisszumot kötni. A magas, nagyon magas és ultra szinteket bátran lehet használni, nem fog megizzadni a vas.

Az árazás soknak tűnhet, de a mai viszonyok között bizony simán ki kell adni 400-500 000 forintot egy olyan PC-re, ami képes stabilan tartani a 60 FPS-t a legújabb játékoknál.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!