LoL: Megvan G2 Perkz új csapata, szóban már megegyezhettek a felek

LoL: Megvan G2 Perkz új csapata, szóban már megegyezhettek a felek

November 16-án a hivatalos bejelentés is megtörténhet.

A 2020-as átigazolási szezon egyik legnagyobb kérdőjele Perkz fölött rajzolódott ki. A G2 Esports és az LEC legendája a pletykák szerint nem folytatja pályafutását a legeredményesebb európai csapatban, sőt egész Európát maga mögött hagyhatja. A horvát középső ösvényest tárt karokkal várja a Cloud9, akik Jacob Wolf forrásai szerint már szóban meg is egyeztek a G2-val, valamint a játékossal egyaránt.

Perkz a C9-ban

A szóbeli megállapodás egy dolog, a piszkos anyagiak lepapírozása még nagyban zajlik. Ami biztos, hogy ha tényleg a C9 húzza be Perkzt, akkor mélyen a zsebébe kell nyúlnia, mivel 2022 novemberéig élő szerződése van a midesnek jelenlegi csapatával. A kivásárlás természetesen egy bevált gyakorlat a legnagyobb sportligákban, ebben a tekintetben az e-sport sem mutat eltéréseket. Ha Perkz átköltözik az Egyesült Államokba, akkor Nisqy feleslegessé válik a C9-nál, a hírek szerint el is kezdte a menedzsment árulni a 22 éves belgát. Mivel YamatoCannon a Fnatichoz csatlakozik, ezért összejöhet a Mithy-Zven-Perkz trió a Cloud9 kötelékében, ami azért különleges, mivel 2016-ban ez a hármas szerepelt a G2 Esports kezdőjében. Mithy azóta már edző lett, mialatt Zven letette a névjegyét Amerikában.

A pletykákat természetesen még nem erősítette meg egyik fél sem, de hétfőn minden kiderül.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!