Fallout 76 - Jön a Brotherhood of Steel!

Fallout 76 - Jön a Brotherhood of Steel!

Ti visszanéztek még a játékba, a borzasztó kezdet ellenére is?

Elég nagy kapufa volt anno a Fallout 76, ami még annyira se volt sikeres, mint a The Elder Scrolls Online, a Bethesda másik nagy RPG szériájának online változata. Szerencsénkre viszont nem engedte el a játék kezét a Bethesda és ha sok időbe is telt, de gatyába rázták a Fallout 76-ot.

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy bárkinek érdemes lehet visszanézni a játék világába, sőt, nyugodt szívvel tudjuk ajánlani az újoncoknak is. Sok mindent kijavítottak a fejlesztők és tengernyi változás, újdonság is érkezett a megjelenés óta. És még érkezni is fog, a következő nagy frissítés például december elsején jön majd!

Eddig nem sok szerepet kaptak a játékban, de most végre odacsapnak az asztalra, jön a Brotherhood of Steel. A már jól ismert páncélokkal és fegyverekkel próbálnak majd rendet tenni a Fallout 76 világában és reméljük, hogy kellően izgalmasak lesznek a hozzájuk kapcsolódó küldetések.

A frissítésben kapnak majd helyet az egyedi bunkerek, vagyis már saját Vaultot is építhetünk majd, illetve két új NPC társat is kapunk. Mindezt ingyen, a frissítést minden F76 játékos ingyen kapja meg, méghozzá december első napján.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!