Európai csapatban folytathatja FalleN és fer

Európai csapatban folytathatja FalleN és fer

Két lehetőségen gondolkoznak jelenleg a brazilok.

Szeptemberben elveszítette három legnagyobb játékosát az MiBR. TACOt kispadra tették, FalleN és fer pedig önszántukból távoztak. Azóta már azt hallani, hogy TACO, dead és felps új csapatot épít és most FalleNék felől is érkeztek pletykák. Ráadásul meglehetősen érdekesek.

Ezúttal nem egy belső, a csapathoz, játékosokhoz közeli forrás szivárogtatott, hanem maga FalleN. Élő adásban volt, amikor "véletlenül" megnyitva maradt egy olyan doksi, amit nem feltétlen kellett volna látnia mindenkinek. Két lehetséges ötös listája szerepelt rajta, egy brazil és egy európai mix csapaté.

A brazil csapat a tervek szerint FalleN, fer, boltz, chelo és shz ötöséből állna, egyenlőre nem tudni, hogy milyen név alatt játszhatnának. Ami viszont sokkal érdekesebb az a második lista, FalleN, fer, maden, STYKO és zehN. Utóbbi három játékos jelenleg a GODSENT csapatát erősíti, ahonnan pont a napokban küldték el KRYSTAL-t, az irányítót. Lehet, hogy azért, mert FalleN lesz az új ötös irányítója? De van még egy lehetőség. Nem biztos, hogy a játékosok a GODSENT zászlaja alatt játszanának. A FunPlus Phoenix már korábban is bejelentkezett a GODSENT csapatáért, lehet, hogy végül valóban kivásárolják őket, csak épp nem mindenkit, mert a STYKO, maden, zehN hármas mellé Fallent és fert igazolják majd le.
Az élő adás egy későbbi részében FalleN megerősítette, hogy egyik ötös sem kamu, valóban ezen gondolkoznak, de még messze vannak attól, hogy bármelyik valóra is váljon. Legalábbis ezt a hivatalos álláspontja, de ki tudja, valójában már egész előrehaladottak is lehetnek a tárgyalások. Az biztos, hogy STYKOék mellett rendkívül érdekes és izgalmas lenne a brazil sztárokat látni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!