Bemutatkozik a PUBG Shield, a játék legújabb eszköze a csalók és a toxic emberek szűrésére

Bemutatkozik a PUBG Shield, a játék legújabb eszköze a csalók és a toxic emberek szűrésére

A PUBG Shield a legfontosabb összetevő, a játékosok bevonásával üzemel.

Minden játékban sarkalatos pont a csalók és a toxic játékosok szűrése, akik puszta viselkedésükkel rontják el a tisztességes emberek élményét. Az évek alatt változatosabbnál változatosabb megoldásokat találtak ki a fejlesztők, az egyik legszórakoztatóbb, igazi karma érzést keltő egyértelműen az, amikor nem banolják a csalókat, helyette összezárják őket más csalókkal, hogy élvezzék egymás társaságát.

A PUBG Corp. most egy új megoldással állt elő a nem oda illő játékosok kiszűrésére, amivel ámbár nem találták fel a spanyolviaszt, hiszen más játékokban már láthattuk, a PUBG-ban kétségtelenül újdonság. Bemutatkozik a PUBG Shield, a játék új, közösségen alapuló szűrője.

A PUBG Shield lényegében olyan, mint a CS:GO-ban volt az Overwatch. Egyelőre a játékosok közül bárki csatlakozhat a kezdeményezéshez, illetve mindenki egyenlő esélyekkel indul, idővel azonban várhatóan lesznek kiemelt jelentők és elemzők. A PUBG Shield lényege, hogy a program résztvevői a játék in-game report rendszerén felül a Shielden keresztül is jelenthetnek kihágásokat, a program többi tagja pedig eldönti, hogy ér-e büntetést az adott cselekedet.

Ha te is szeretnél csatlakozni a programhoz, akkor nincs más dolgod, mint regisztrálni ITT, összekötni a Discordodat a PUBG oldalával, illetve megjelölni a platformot, amin játszol, majd bejelentkezni a Shield aloldalán, hogy elérd a funkciókat. Érdemes csatlakozni a játék hivatalos Discord szerveréhez is, ugyanis folyamatosan folyik a diskurzus a funkcióról és annak részleteiről a PUBG Corp. emberei és a közösség tagjai között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!