LoL: 9 éves negatív rekordot döntött meg Seraphine hősbemutatója

LoL: 9 éves negatív rekordot döntött meg Seraphine hősbemutatója

Nem ilyen bemutatkozásról álmodozott a K/DA csapat legújabb csillaga.

Egészen 2011-ig kell visszatekerni az idő kerekét, hogy a League of Legends hősbemutatói között olyat találjatok, aminek a like-dislike aránya meg tudja közelíteni Seraphine mélyrepülését. Lehet közületek sokan nem játszottak még egyáltalán a LoL-lal, amikor Phreak előadta az egyik legunalmasabb és talán legkevésbé szakmai champion spotlightot, ami valaha készült.

A régi Yorick folyamatosan tudta spamelni a ghoulokat, amellyel hatalmas fenyegetést jelentett az ösvényszakaszban, valamint a csapatharcokban. Piszok egyszerű képességarzenállal rendelkezett, ami az idők során szép lassan veszített dicsőségéből, ezért nem véletlen alakította át teljesen a fejlesztőcsapat. Seraphine hősbemutatója a fentivel vetekszik, de sikerült ezt is alulmúlnia.

Jelenleg 35 000 like mellett 43 000 dislike sorakozott fel, ami nem annak szól, hogy maga a videó rossz lenne, egyszerűen nem erre a hősre vártak a játékosok. A Sona-Neeko-Karma képességeiből összegyúrt karakter egyáltalán nem egyedi, cserében rengeteg terméket el lehet adni a nevével. A K/DA ALL OUT skincsalád érkezésével Seraphine rögtön kapott egy Ultimate hőskinézetet, ami egyébként neki az első skinje az alapváltozat mellett. Ilyenre eddig nem volt példa a történelemben, de pontosan tudja a Riot, hogy hatalmas bevételekre tudnak szert tenni a kozmetikai tartalmakkal.

Se nem pickelik, se nem tiltják, se nem nyernek vele. Ez a hármas előrevetíti, hogy erősítések, sőt akár nagyobb átalakítások érkeznek a jövőben, mivel az aranytojást tojó tyúkokat általában nem szokta elengedni a Riot Games.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál hősbemutató videókat nézni?