Hirdetés

Be nem fizetett adói miatt bíróság elé állt flusha

A vád adócsalás volt, de végül sikerült a lehető legjobban tisztáznia magát.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B League of Legends

K&H MN3B League of Legends

Hirdetés

Nem megy túl jól mostanság a fnaticnak, időről-időre mintha felizzana a régi tűz, de stabilan már több, mint egy éve nem tudják tartani a tempót a legjobbakkal. Pedig volt idő amikor minden róluk szólt, például 2015-ben, amikor sorra nyerték meg a különböző versenyeket.

Abban az évben körülbelül 1 millió dollárra volt tehető a fnatic összes nyereménye, aminek tetemes része persze a játékosoknál landolt. Nekik természetesen ezt fel kellett volna tűntetniük az adóbevallásukban, hiszen Svédországban az e-sport versenyek pénzdíjai is adókötelesek.

Sajnos flusha ezt elmulasztotta, legalábbis nyeremények egy részét nem vallotta. Ez már öt éves esett, de most ért el az ügy odáig, hogy flusha bíróság elé álljon, ahol végül egészen enyhe büntetésekkel megúszta. Nagyjából 120 ezer dollár hiányzott a bevallásából, amiről indoklása szerint egész egyszerűen megfeledkezett.
Végül nem lett nagy gond az ügyből. Flusha természetesen bírságot kapott, az elmulasztott adót 40%-os felárral kell befizetnie, illetve 120 órányi közösségi szolgálatot is teljesítenie kell. A csapat következő meccse éppen ma esedékes, ismét a MAD Lions ellen játszanak majd a FLASHPOINT 2. szezonjában.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés