Ideje gyakorolni, mert ez a csaj fél kézzel is belövi a fejeseket

Ideje gyakorolni, mert ez a csaj fél kézzel is belövi a fejeseket

Futótűzként terjed a mozgássérült lány videója a neten.

A 22 éves portugál lány, Kika ‘xirilikika’ Martins már nem újonc a CS:GO-ban, de most egy csapásra híres lett. Eredetileg a Redditre került fel róla egy Twitch klip, ami azóta is vírusként terjed a neten, nem véletlenül!

Xirilikika még egészen kiskorában kapott egy agyvérzést, aminek következtében sajnos teste 60%-a károsodott, azóta is mozgássérültként éli napjait. Ez viszont nem tántorítja el semmitől, még a CS:GO-tól sem, hiszen rendszeresen játssza az MM meccseket.

Mozgássérültként viszont nem tudja használni mindkét kezét, így ő egyetlen kézzel használja a billentyűzetét és az egerét is, ráadásul elképesztően hatékonyan. Ahogy a videóban is látjuk, ujjai a billentyűzeten, míg alkarja az egéren, így gyakorlatilag gond nélkül tud játszani.

Nem okoz neki gondot a spraykontrol sem, lövésnél gyorsan egérre vált a billentyűzetről és tökéletesen megtartja a fegyverek szórását. Nyilván a mozgása némileg lassabb, mint a nagy átlag esetében, de ha belövi a fraget ez komoly gondot nem jelent.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kika Martins (@xirilikika) által megosztott bejegyzés

A fenti klip óta egyre többek követik a lányt, biztatják szurkolnak neki, támogatják őt. Twitchen ezen a csatornán követhetitek.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!