Hirdetés

LoL: Nincs helye Crownshotnak, eldőlhet ki pótolja Rekklest a Fnaticban

Az SK Gaming volt lövésze szomorú bejelentést tett a közösségi médiában.

Hirdetés

Két csapat hatalmas tettet hajtott végre a 2020-as nyári LEC szezonban, de az egyikőjük lövészének biztosan nem lesz helye sem az LEC-ben, sem az LCS-ben. Hiába volt nagyszerű a Crownshot - LIMIT alsó ösvényes páros az SK Gamingben, a 22 éves szlovén bejelentette, hogy nem talált magának LEC/LCS csapatot a következő esztendőre.

Egyelőre nem tudja még maga Crownshot sem, hogy merre viszi őt a jövő Zeppelinje, de egy ekkora tehetségnek valahol biztos adnak munkát. Nem ő az egyetlen, aki szomorkodhat az SK Gaming újjáépülése miatt. ZaZee, a német középső ösvényes szintén kikerült a kezdőötösből, ahogy Tricknek és LIMITnek is megköszönte a vezetőség a munkát. Hiába jutott rájátszásba az SK Gaming, hiába voltak együtt csak egyetlen esztendőig, a vezetőségnek elképzelései más irányba terelik a német klubot.

Ezzel megvan Rekkles utódja a Fnaticban?

Mivel Crownshot biztosan nem játszik 2021-ben Hylissang oldalán, két névre szűkült le a lista, akik bejelentkezhetnek Európa második legeredményesebb csapatának alsó ösvényére. Upset az esélyesebb jelölt, ugyanis az Origen egykori kiválóságának nincs élő szerződése. A FNC elgondolkodhat Patrik igazolásán is, azonban az Excel lövészét ki kéne vásárolni a kontraktusából. A hivatalos bejelentésekre még várni kell, mind a FNC, mind Rekkles részéről.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted ki pótolja Rekklest a Fnatic csapatában?

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • MaXi869 12 napja
  Nagyon nevetnék ha a Fnatic bárki mást igazolna upset helyett
  0 0 Válasz
 • Allanon 12 napja
  Remélem találnak egy jó középső ösvényest is. Jó lenne, ha egy kicsit kiélezettebb lenne a küzdelem az első helyért.
  0 0 Válasz
 • DarkFPS 12 napja
  .
  0 1 Válasz
 • Ghostrider 12 napja
  gg
  0 0 Válasz
 • Tundererdo 8 napja
  Upset meg nisqy megy oda. Kicsit vicces amúgy hogy rekkless akarta utóbbit aztán élményt. Crownnal jobban járnának amúgy szerintem. Kíváncsi vagyok Daninak összejön e idén. Akkor talán még nézném is. Elvileg lenne kiadó hely de kicsit vicces hogy pont skhoz ment az a tynx akit francia bajnokságban keresztbe lényét bár jó EU masteren meg szívtak ldlc ellen. Egy két helyre odaférhet de minimum vmi akadémia csapathoz kéne mennie ha vmit akar.
  0 0 Válasz
 • DAONN 3 napja
  rakkles..
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés