Programajánló: Online magyar-koreai kulturális fesztivál, ahol a PUBG is előkerül

Programajánló: Online magyar-koreai kulturális fesztivál, ahol a PUBG is előkerül

Ezen az online fesztiválon megfér egymás mellett a PUBG és az gayageum előadás.

Hiába szerették volna a szervezők, nem sikerült megszervezni szeptemberben a Korea Nap programsorozatot, de ez nem jelenti azt, hogy a magyar-koreai kulturális kapocs ne jöhetne létre. A Han You – Magyar-Koreai Kulturális és Művészeti Alapítvány 2020. november 21-én szombaton elhozza minden képernyőre a KoreON fesztivált, ahol online nézhetitek az izgalmasabbnál izgalmasabb előadásokat, bemutatókat, sőt omgezJonesy tolmácsolásában részt vehettek egy nézői PUBG versenyen is.

Az egész napos online rendezvényen 12 csoport 80 fellépője, művésze, harcművésze és e-sport rajongója mutatja be tudását és Korea különleges kultúráját. Minden programot élőben követhettek az alapítvány Facebook oldalán, délelőtt 10 órától.

PUBG és Korea?

Hogy fér meg egymás mellett egy PUBG verseny, a Mugunghwa tradicionális tánccsoport fellépése és az ELTE Koreai Tanszékének vezetőjének prezentációja? Többször kiáltották már ki az e-sportok központjának Dél-Koreát, ahol a fiatalabb generációban megkerülhetetlen az online kompetitív mérkőzések napi szintű megvívása. A mobil eszközökön, a PC-ken és a konzolok egyaránt tarolnak a koreai e-sportolók, elég csak a League of Legendsre és a StarCraft II-re gondolni, ahol éveken keresztül nem akadt kihívójuk. Az e-sport világában nincsenek kulturális ellentétek, sőt a határok és gátak gyakorlatilag nem léteznek. Ezért mindenképp helye van a magyar-koreai kulturális fesztiválon a XXI. század egyik legdinamikusabban fejlődő iparágának is. A közvetítésen omgezJonesy hangját hallhatjátok majd, aki a magyar PUBG és streaming világ megkerülhetetlen alakja. Magyar és nemzetközi szinten többször bizonyított, sőt elemzőkommentátorként is találkozhattatok már vele.

A PUBG közvetítést szintén az alapítvány Facebook oldalán, 17:55-ös starttal élvezhetitek.

A nap folyamán többször vehettek részt kvízjátékban, ahol koreai ajándéktárgyakkal gazdagodnak a legügyesebbek a Han You – Magyar-Koreai Kulturális és Művészeti Alapítvány, valamint az INFuNITE felajánlásából.

További részleteket az eseményről az alapítvány Facebook oldalán találtok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!