Black Friday 2020: Ezek a legütősebb ajánlatok a Konzolvilágnál

Black Friday 2020: Ezek a legütősebb ajánlatok a Konzolvilágnál

Különleges ajánlatokkal készült a webshop az idei Fekete Péntekre.

Elképesztő akciózásba kezdtek a legnagyobb magyar elektronikai cikkeket áruló áruházak a 2020-as Black Friday apropóján, amiből természetesen nem akart kimaradni a Konzolvilág sem. Bár a neve alapján gondolhatnátok, hogy kizárólag konzolokra szakosodott boltról van szó, jóval túlnőttek már ezen. Gyakorlatilag az egész gaming szektort képesek ellátni termékekkel, amik közül több is jelentős akciót kapott a jeles nap kapcsán. Az alábbiakban a legjobb ajánlatok közül találtok meg néhányat, a teljes listáért ide látogassatok

FIFA 21 (PS4, Xbox One, PC)

A világ legnépszerűbb sportjátékának aktuális epizódja jelentős kedvezménnyel vásárolható meg minden platformra. PS4-re és Xbox One-ra 16 999 Ft-ot kérnek el érte, a PC-sek 13 999 Ft-ért hozzájuthatnak a dobozos kiadáshoz.

Paper Mario: The Origami King (Switch)

A Nintendo kézi konzoljára húzhatjátok be mindössze 9999 Ft-ért az egyik legkülönlegesebb Mario játékot, ahol egy különleges, papírból hajtogatott világban elevenednek meg a karakterek.

Razer Ornata V2 billentyűzet

Az amerikai kiosztás elronthatja az összképet, de a 24 999 Ft-os ár mellett ez egy elhanyagolható tényező. A mechanikus billentyűzetek között hatalmas a verseny, az ilyen akciókra érdemes lecsapni minden alkalommal.

Anthem (PS4)

2019 egyik legnagyobb bukásaként emlegetik az Anthem megjelenését, de 1999 Ft-ért megéri kipróbálni a Bioware akciójátékát.

Forza Horizon 4 (Xbox One)

A Foza Horizon sorozat legjobb darabja 9999 Ft-ért lehet a tiétek. Sajnos Microsoft exkluzív cím révén nem lehet más konzolokra megszerezni, de már csak a Forza sorozat miatt megéri beszerezni egy Xboxot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti vettetek már valamit a 2020-as Black Fridayen?

Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.