Hirdetés

Valószínűleg a Liquid játékosai sem hittek a szemüknek, amikor meglátták a saját meccsük végeredményét

Az európai és az amerikai mezőnyben is az utolsó elődöntők jönnek.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B League of Legends

K&H MN3B League of Legends

Hirdetés

A Complexity győzelmére még úgy-ahogy számítottunk, na de a két másik tegnapi meccs? Az európai mezőnyben a világ két legjobb csapata játszott egymás ellen, megjósolhatatlan volt a végeredmény, az NA divízióban pedig óriási meglepetés lett az este vége.

Jks tökéletesen beleillik a Complexitybe, erről tanúskodik a tegnapi meccsük is. Persze rég nincs már olyan formában a BIG, mint a tavasszal, de azért ekkora különbségre nem számítottunk. Mint kés a vajon, úgy ment át a Complexity a németeken. Gyors 2-0-val jksék már tovább is jutottak a mai elődöntőkbe.

Az igazi nagy durranás a Vitality és a Heroic meccse volt. A HLTV első és második helyét elfoglaló csapat játszott egymás ellen, akik egyébként is többször megmérkőztek már egymással az utóbbi időben. Ezúttal viszont a franciák voltak az erősebbek, ebben pedig nagy szerepe volt a Vitality hatodik játékosának, Niverának.

Kicsit még mindig furcsa a Vitality játéka, de egyre inkább körvonalazódik a helyzet. Nivera a fix hatodik játékosuk, akit ha kell, akkor egy meccsen belül, pályák között is cserélgetnek. Dust2-n például rendszeresen misutaaat váltja, míg Infernon az irányító, shox helyére szokott beülni. Az is érdekes, hogy ha Nivera jön, akkor mintha ő lenne a fő AWP-s, ZywOo pedig többet forgatná az AK-t és az M4-et. Akárhogy is, jelenleg működik a rendszer a Vitalitynél, 2-1-re verték tegnap a Heroic dánjait, ma pedig már a döntőért játszanak majd.

Az igazai feketelevest az NA meccs tartogatta. Liquid vs Triumph, mindenki szerint sima Liquidnek kellett volna lennie, ehhez képest a Triumph pakolni küldte  a nitr0 távozása óta szenvedő csapatot. Ráadásul nem is akárhogy! Infernon 16-12-t, a decider Nuke-on, 16-14-et adtak a Liquidnek. Persze rá lehet fogni arra, hogy Twistzz mintha aludt volna a meccsen, de a tény az, hogy tegnap a Triumph erősebb volt.

Az IEM Peking magyar közvetítésének mai menetrendje:

Három elődöntőn szurkolhatunk ma, holnapra pedig nem árt ha már most elkezdünk felkészülni. Két Bo5-ös döntő jön majd vasárnap, ahol kiderül majd, hogy melyik csapatok a 2020-as IEM Peking legjobbjai.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Spitfire 6 hónapja
    Rakos likvid
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés