Legnagyobb nyertesei a LoL 10.23-as előszezon frissítésnek

Legnagyobb nyertesei a LoL 10.23-as előszezon frissítésnek

Néhány hős hatalmasat kaszált csak azért, mert megérkezett 2020 legnagyobb frissítése.

Brutális javulások figyelhetőek meg a győzelmi arányokban, amihez mindössze annyi kellett, hogy a Riot Games kiadja az előszezon patchet. Az új mitikus és legendás tárgyak, a tárgymódosítások és átalakítások elegendőek voltak, hogy beérjen néhány olyan hős, akik eddig sem voltak gyengék, de hiányzott nekik egy kis plusz lökés. Az alábbiakban a 10.23-as előszezon frissítés legnagyobb nyerteseit találjátok meg.

Ornn - +3,13% győzelmi arány

A mitikus tárgyfejlesztések miatt rengeteg plusz aranyra lehet szert tenni a csapatnak, csak azért mert van egy Ornn a csapatban. Emellett a Bami parazsából építhető, azóta már gyengített mitikus tárgyak is jót tettek a hősnek, aki eddig is jól teljesített a metában.

Akali - +4,5% győzelmi arány

Hatalmas sebzés lakozik a nindzsában, ami az új és megváltoztatott tárgyakkal tovább fokozódott. A rengeteg extra mozgási sebesség nagyon kellett Akalinak, aki a legerősebb orgyilkos most a mágusok között.

Viktor - +4,53% győzelmi arány

Kéne még gyengítés a mini-átalakításon átesett karakternek, ugyanis jelenleg a felső és a középső ösvényen egyaránt nagyot megy. 

Kayle - +5,23% győzelmi arány

A 10.24-es frissítésben nerfelik a hőst, valamint a kedvenc tárgyait, így várhatóan visszaesnek majd a számai. Addig azonban még van néhány nap, válasszátok bátran a közelharci-távolsági mágust.

Amumu - +8,09% győzelmi arány

Amumu sem kerülheti el a nerfkalapácsot, ami a 10.24-es patchben sújt le rá. A Nagy Bánat sebzésének csökkentése fájdalmasan érintheti majd a múmia rajongóit, ahogy a Riot által belengetett további tankokat célzó gyengítések is.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti melyik ösvényen találkoztok a legtöbbször Kayle-lel?