45 millió forintos raktár ment a levesbe egy ukrán streamernél

45 millió forintos raktár ment a levesbe egy ukrán streamernél

Ha valóban vétkes volt, akkor nem igazán tudjuk sajnálni.

Tény, hogy vannak dolgok amikért panaszkodhatunk a Steamre vagy a Steam Supportra, a kivételezés viszont nincs köztük. Átlag felhasználó vagy milliók által követett streamer, ha vétkes akkor ugyanúgy megkapják a büntetésüket.

Jelen esetben például az ukrán Evelone, aki a CIS régió egyik legnagyobb CS:GO streamere, nem mellesleg pedig évek óta üzletel már a skinekkel. Egészen szép raktára volt már, aminek összesített értéke nagyjából 155 ezer dollár, azaz körülbelül 45 millió forint volt. 

Ez a rakták most ment a levesbe, Evelone bukta az összes skinjét, hiszen a napokban trade bant kapott. Vagyis a játéktól nincs eltiltva, a trade ban nem azonos a VAC bannal, de a Steam Community semmilyen funkcióját nem használhatja már, többek között a Piacot sem.

Evelone bannolt profilja

Evelone valószínűleg ellopta valaki más profilját, ezért kapta a bant. A Steam adminok közleménye szerint ez végleges, nem fogják feloldani, ugyanakkor volt már rá példa, hogy tévesen osztottak ki trade bant, egy aprócska kis reménysugár még ott Evelone szeme előtt. Ha viszont valóban átvert valakit és ellopta a fiókját, akkor jogos a büntetés és búcsút inthet a kereskedő "karrierjének".

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!