Van aki már streamelte a Cyberpunk 2077-et

Van aki már streamelte a Cyberpunk 2077-et

Úgy tűnik már van olyan hely, ahová kiszállították a Cyberpunk 2077 egyes példányait.

Egyvalaki már nagyon örülhetett, bár kitudja meddig, miután rátehette a kezét egy PS4-es Cyberpunk 2077 példányra. Egyelőre még odébb van a megjelenése, csak december 10-én játszható majd hivatalosan, ha nem tolják el megint. Bár a mostani történetből talán arra lehet asszociálni, hogy nem csúszik tovább az alkotás. Mindenesetre emberünk nem csak a kezében tartotta a játékot, de volt olyan kedves és 20 percig streamelte is, ahol az volt látható, ahogy egy Nomad karakterrel vágott neki a kalandnak.

Mi nem tennénk közzé a felvételt, mint ahogyan sok más portál sem, hiába számoltak be a hírről, ugyanis a CD Projekt RED nagyon komoly jogi lépéseket fontolgat az illető ellen, raádaásul a videót is egyre-másra távolítják el az internetről.

We’re almost there boys. I actually had the game in my hands. from r/cyberpunkgame

Igazából sok újdonság vagy nagy izgalom nem is látható, hiszen ezeket a részeket nagyrészt már a fejlesztők is megmutatták. Ami fontos lehet inkább, hogy a PS4-es konzolok remekül fut a játék, de persze ez még mindig nem a végleges verzió belőle, hiszen az első napon akár egy nagyobb patch is érkezhet hozzá, ezt sosem lehet tudni. A másik érdekesség, melyet le lehet szűrni ebből a kis ballépésből, hogyha már kiszállításra került jó néhány helyre a játék, akkor minden bizonnyal a kiadó is úgy számol, hogy tovább már nem akarják csúsztatni a megjelenését, tehát december 10-én ténylegesen elrajtolhat a Cyberpunk 2077 világszerte.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!