A Relegation ligában küzdhet tovább a BP5!

A Relegation ligában küzdhet tovább a BP5!

Decemberben jön a folytatás, ahol már egy fokkal komolyabb csapatok ellen bizonyíthatnak torzsiék.

Hosszú hetek óta tart már a Budapest Five menetelése az ESEA Advanced 35. szezonjában és bár a végére még mindig nem értek a srácok, legalább egy kicsit most megpihenhetnek, készülhetnek a következő lépésre. Sajnos az alsó ágról nem tudott visszajutni a nagy döntőbe a csapat, de a Relegation így is megvan.

Tegnap délután a Winstrike ellen küzdött a BP5, ahol egyébként olyan ismerős arcokat találunk mint DeadFox volt csapattársa bondik, vagy az évekig az AVANGAR csapatában játszott KrizzeN. Szerencsénkre tegnap bondik nem tudott játszani, így a csapat az edzőjük, hooch segítségével lépett a szerverre.

Ez érződött is a CIS alakulat játékán, de legnagyobb szerencséjükre ott volt El1an, aki Vertigon és Nuke-on is két ember helyett játszott. Előbbin 27-et, utóbbin 30-at pakolt a Budapest Five-ra és ebbe bele is tört a magyar csapat bicskája. Vertigot még egész magabiztosan, 16-10-re nyerte a BP5, utána viszont fordult a kocka és a 11-16-os Nuke, valamint a 9-16-os Train után a Winstrike örülhetett. 2-1-re nyert a CIS csapat, így a BP5 helyett ők jutottak tovább az Advanced döntőjébe.

Sebaj, a Relegation így is megvan a magyar csapatnak, illetve a 4. helyért járó 2000 dollár is. A Relegation ligában már olyan csapatok ellen játszhatnak majd, mint a FATE vagy a Nordavind, de a mezőny még közel sem állt össze teljesen. Az viszont biztos, hogy az Budapest Five Relegation meccsei az Esport1 TV-n lesznek majd láthatóak, pár hét múlva, december folyamán. Ha a Premierbe szeretne jutnia magyar ötös, akkor ott is a legjobb négy között kell majd végezniük.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!