Irdatlan összeget kap Beckham a FIFA 21-ben való megjelenésért

Irdatlan összeget kap Beckham a FIFA 21-ben való megjelenésért

Az angol 7 év után tér vissza ismét a játékba, de az Icon lapoknak bizony nagyon komoly ára volt.

Nem is olyan rég vált hivatalossá, hogy David Beckham tényleg bekerül a FIFA 21-be, méghozzá három Icon kártyát kap majd az angol szupersztár. Emellett az EA Sports az is megosztotta a rajongókkal, hogy minden játékos ingyen kap egy verziót belőle, ha eleget tesz az alábbi feltételeknek.

Az ingyenes lapjának megmutatták az értékeit, viszont a további három kártyát majd csak november 27-én fedik fel, addig tehát várni kell rájuk, hogy megtudjuk milyen erős is lesz a szélső középpályás. Az biztos, hogy a bejelentés nagyon nagy örömet jelentett a rajongóknak, de még azok is felkapták a fejüket, akik nem feltétlenül csípték Beckhamet aktív korában.

A Mirror most arról is tudomást szerzett, hogy ez az üzlet mennyibe került az EA-nek és mennyit hoz a konyhára Becksnek. Arra azért számítani lehetett, hogy mélyen a zsebébe kellett nyúlnia a kiadónak, hogy meggyőzzék az angolt, de ez az összeg valószínűleg mindenki tippjét meghaladta. A beszámoló szerint Beckham egy hároméves megállapodást kötött az EA Sports-szal, és ezért 40 millió fontot kap, amely 256.410 fontot (körülbelül 105 millió forint) jelent hetente. Ez a pénzmennyiség több, mint, amit valaha keresett a Manchester Unitednél, a Real Madridnál vagy a Los Angeles Galaxynál egy hét alatt. A forrás még arról is beszámolt, hogy eredetileg 30 milliót ajánlottak neki, de sikerült egy sokkal jobb üzletet kialkudnia.

Csak hogy még jobban elhelyezzük ezt az összeget, jelenleg a nyolc legjobban fizetett Premier League játékos közé tartozna ezzel a fizetéssel Beckham, ha még futballozna. Az is hozzátartozik a sztorihoz, hogy valószínűleg ennyi idő alatt megtérül majd a befektetése az EA-nek, hiszen a FIFA 21, már az első hetes eladásokból 140 millió fontot kaszált, tehát van miből perkálniuk az angolnak is.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!