Hirdetés

LoL: Az USA-ból érkezett a Fnatic új középső ösvényese

Néhány éve a Fnatic Academyben játszott, most a "nagy" csapatban bizonyíthat.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

G2 Esports vs. MAD Lions (1. hét)

Hirdetés

Megtörtént az az átigazolás, amit már mindenki várt. A pletykák igaznak bizonyultak, tényleg az NA LCS-ből érkezik a Fnatic új középső ösvényese. Nemesis helyét Nisqy, a Cloud9 egykori midese veszi át, aki már bizonyította tehetségét az Egyesült Államokban.

A belga-török kettős állampolgár mindössze 22 éves, ezért ki lehet jelenteni, hogy ereje teljében van. Már 2015-ben szerződött játékosként harcolt a győzelmekért, nemzetközi tapasztalata és tudása megkérdőjelezhetetlen. Nemesis helyére jó választás lehet, mivel sokkal agresszívebb játékosként lehet róla beszélni, aki nem egyszer vitte a hátán a C9 csapatát. 

A 2020-as tavaszi szezon elképesztően jól sikerült Nisqy és a C9 számára, simán behúzták a bajnoki címet. Úgy tűnt, hogy nem állíthatja meg őket senki és semmi, aztán 2020 júliusában történt valami. Elkezdtek gyűlni a vereségek, majd nem volt megállás a lejtőn. Óriási meglepetésre nem jutott ki a világbajnokságra sem a Cloud9, hiába tűnt úgy egészen júliusig, hogy akár a nemzetközi porondon is lesz keresnivalójuk. Nisqy mellett Licorice sem tagja már az amerikai szervezetnek, helyüket Perkz és Fudge vette át. A Fnatic elméletben Európa második legerősebb csapataként várhatja a 2021-es szezont, de Nisqy és várhatóan Upset érkezése lehet nem várt következményekkel jár.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerintetek meddig juthat a Fnatic 2021-ben az LEC-ben?

Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Quwer 1 hónapja
  Kíváncsi leszek mire jutnak.
  1 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  Semmire
  0 1 Válasz
 • H1B1SZK 1 hónapja
  Letarolnak mindent is
  0 0 Válasz
 • IgdrazyL 1 hónapja
  FNC volt a kedvenc csapatom... Broxah távozásának nem örültem. most így , hogy 2021 végére kb semmi nem marad a régi csapatból... offfffff
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés