LoL: Az USA-ból érkezett a Fnatic új középső ösvényese

LoL: Az USA-ból érkezett a Fnatic új középső ösvényese

Néhány éve a Fnatic Academyben játszott, most a "nagy" csapatban bizonyíthat.

Megtörtént az az átigazolás, amit már mindenki várt. A pletykák igaznak bizonyultak, tényleg az NA LCS-ből érkezik a Fnatic új középső ösvényese. Nemesis helyét Nisqy, a Cloud9 egykori midese veszi át, aki már bizonyította tehetségét az Egyesült Államokban.

A belga-török kettős állampolgár mindössze 22 éves, ezért ki lehet jelenteni, hogy ereje teljében van. Már 2015-ben szerződött játékosként harcolt a győzelmekért, nemzetközi tapasztalata és tudása megkérdőjelezhetetlen. Nemesis helyére jó választás lehet, mivel sokkal agresszívebb játékosként lehet róla beszélni, aki nem egyszer vitte a hátán a C9 csapatát. 

A 2020-as tavaszi szezon elképesztően jól sikerült Nisqy és a C9 számára, simán behúzták a bajnoki címet. Úgy tűnt, hogy nem állíthatja meg őket senki és semmi, aztán 2020 júliusában történt valami. Elkezdtek gyűlni a vereségek, majd nem volt megállás a lejtőn. Óriási meglepetésre nem jutott ki a világbajnokságra sem a Cloud9, hiába tűnt úgy egészen júliusig, hogy akár a nemzetközi porondon is lesz keresnivalójuk. Nisqy mellett Licorice sem tagja már az amerikai szervezetnek, helyüket Perkz és Fudge vette át. A Fnatic elméletben Európa második legerősebb csapataként várhatja a 2021-es szezont, de Nisqy és várhatóan Upset érkezése lehet nem várt következményekkel jár.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek meddig juthat a Fnatic 2021-ben az LEC-ben?