Hirdetés

Visszatér a nemzetközi profi CS:GO az Esport1 TV-re! - Jön a DreamHack Open November

Kora délután már jön is az első meccs és vasárnapig nincs megállás!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

FC Schalke 04 vs. Excel Esports (1. hét)

Hirdetés

Az IEM Peking után hagyjuk kicsit pihenni a legnagyobb csapatokat, az év hátralévő részében úgyis lesz itt még tier1-es DramHack és IEM verseny is. Addig sem maradunk azonban CS:GO nélkül, jön a DreamHack Open November!

A mindössze négy napos eseményen 100 ezer dollárért küzdenek majd a csapatok, akik leginkább az alsóbb, feltörekvő kategóriákból érkeztek. A Spirit és a Nemiga csapatát biztosan ismeri mindenki, legutóbb ők játszották az IEM New York CIS döntőjét. A pálya másik oldalán viszont ott van például a Flowskola ötöse, egy svéd mix, akiknek rögtön első meccsükön a Spirit ellen kellene bizonyítani.

A két véglett között persze ott az aranyközépút, akik bármikor meglephetnek bárkit. Szerverre lép majd az AGF, a North kvázi második csapata, az Apeks, ahol az ex-100 Thieves jkaem is játszik, a finn KOVA, a Gambit, ahol ott a Major győztes Hobbit és látjuk majd az Illuminart is a meccseken, ahol többek között Snax is játszik.

a részt vevő csapatok pontos felállásai (forrás: hltv.org)

Izgalmas meccsekben nem lesz hiány az biztos, ma kora délután pedig már fejest is ugrunk a mérkőzésekbe. A következő meccsekkel támad ma a DreamHack Open November:

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • hun_hetek 1 hónapja
    Remélem az Apeks döntőzni fog
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés