LoL: Így szakítsd meg az animációkat, hogy többet sebezz

LoL: Így szakítsd meg az animációkat, hogy többet sebezz

Be kell gyakorolni a mozdulatokat, de megéri erre szánni az időt.

Teljesen megváltoztatta a játék képét az előszezon rengeteg változtatása, többek között az új mitikus tárgyak bevezetése. Manapság már nem kell meglepődni azon, ha egy orgyilkos többet van láthatatlanságban, mint eredeti állapotában, ahogy az sem különös, ha egy tank azzal elpusztít, hogy melletted áll. A lövészeket sem kell félteni, ugyanis őrületes kombókat lehet összehozni az Orkán (Galeforce) segítségével, amelyek extra sebzést biztosítanak számukra.

Az Orkán legnagyobb erőssége, hogy képes lehetsz vele megszakítani, vagy épp teljesen felforgatni az animációkat, legyen az egy Caitlyn által kilőtt háló, vagy egy Miss Fortune végső képesség. Erre rájöttek a tapasztalt játékosok is, akik előszeretettel alkalmazzák ezeket a trükköket az éles mérkőzéseken. A Riot Games egyelőre nem reagált ezekre a dolgokra, valószínű annyira kis hányadban fordulnak elő Orkánnal kapcsolatos "furcsaságok", hogy nincs egyelőre még ezt javítani. Ameddig ez a hozzáállás, nyugodtan használjátok ki az új mitikus tárgy nyújtotta előnyöket.

2020 Pre Season Galeforce Caitlyn fears no assassin from r/leagueoflegends

A fenti videóban jól látható, hogy az Orkán aktív képességből kapott csúszás képes megszakítani a kilőtt háló animációját, így a felerősített alaptámadást hamarabb kilőhetitek a célpontra. Ezt a Villanással is előadhatjátok, de a töltési idő az Idézői Képességen jelentősen több, mint az Orkánon. Gyakorló módban bátran próbáljátok ki, hogy mire vagytok képesek egy orkános Caitlynnel, akinek az alacsony mobilitása miatt extrán jól jön a plusz helyváltoztatás.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te ismerted már ezt a trükköt?