Hirdetés

LoL: Európa egyik legjobb lövésze pótolja Rekklest a Fnatic csapatában

Minőségi játékossal sikerült pótolni Rekklest Európa egyik legerősebb csapatában.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

European Development Championship (CS:GO)

A csoport - forZe vs. Budapest Five

Hirdetés

Az utolsó építőkocka is a helyére került a Fnatic csapatában. Az új középső ösvényes (Nisqy), valamint a frissen kinevezett vezetőedző (YamatoCannon) után nem titok többé, hogy ki lesz majd Hylissang párja az alsó ösvényen. Rekkles bár távozott a G2 Esportshoz, nem kell aggódni az FNC rajongóknak, ugyanis Európa egyik legjobb lövészével sikerült pótolni a svéd legendát. Vizicsacsival együtt 2018-ban ezüstérmet szerzett az EU LCS nyári rájátszásában, majd a régiós döntőben szintén a második helyen végzett, most egyértelműen a bajnoki cím és a Worlds lebeghet a szeme előtt. Akiről szó van, az Upset, a német tehetség, aki maga mögött hagyja az Origent/Astralist, valamint ezzel együtt a katasztrofális 2020-as évet, hogy egy papíron remek együttesben csillogtassa meg páratlan képességeit.

FNC Upset

A 20 éves srác annak ellenére szerepelt a legjobb lövészek listáján 2020-ban, hogy katasztrofális teljesítményt nyújtott a klubja. Konzisztenciája megkérdőjelezhetetlen, a klasszikus lövész karakterek bármikor képesek egymagukban lecarryzni a meccseket, ha az ő kezei mozgatják őket a Szurdokban. Három évre szerződött le Upset a Fnatichoz, amivel elég hosszú távra elkötelezte magát, ami annak fényében is érdekes, hogy Bwipo és Hylissang valószínűleg 2021 végén távozik a csapattól.

"Mindig szerettem Hylivel együtt játszani. Ő általában megteremti magának a lehetőségeket, így nyugodtan fókuszálhatok a saját játékomra. Nagyon izgatottan vagyok." - vallotta be Upset.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te melyik párost érzed erősebbnek: Nisqy - Upser, Nemesis- Rekkles?

Hirdetés
Hirdetés
12 db hozzászólás
 • gergodurajda18 1 hónapja
  .
  0 1 Válasz
 • Janee 1 hónapja
  Nemesis borzasztó volt, nem is tudom, talál-e majd csapatot, Rekklest nagyon sajnálom, de úgy gondolom Upset méltó utód lehet.
  0 0 Válasz
 • TheShaark 1 hónapja
  Mides már kellett mert nemesis tehetséges játékos, viszont nem elég stabil
  0 0 Válasz
 • R4z0p 1 hónapja
  Meglátjuk.
  0 0 Válasz
 • popiusz 1 hónapja
  .
  0 2 Válasz
 • gergeyl 1 hónapja
  .
  0 2 Válasz
 • DAONN 1 hónapja
  dfsss
  0 1 Válasz
 • persistentsmog 1 hónapja
  álandoan ezek a midesek.
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Chapter24 1 hónapja
  Majd kiderül, Nemesis sztem nem elég stabil player.
  0 0 Válasz
 • mmarci72 1 hónapja
  ...
  0 1 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés