LoL: 1,8 milliárd forintért, rekordösszegért igazolt támogatót a Team SoloMid

LoL: 1,8 milliárd forintért, rekordösszegért igazolt támogatót a Team SoloMid

Brutális fizetést kap majd a világbajnoki ezüstérmes új csapatában.

Azt eddig is tudta minden League of Legends e-sportoló, hogy az Egyesült Államokban más régiókhoz képest jóval nagyobb fizetéseket tesznek zsebre a valódi sztárok. Nincs ez másképp a 2020-as átigazolási szezonban sem, nem véletlen került a C9-ba Perkz a G2 Esportstól, vagy épp Finn a Rogue-tól a CLG-be. Ezúttal azonban nem egy európai játékos érkezett meg az NA LCS-be, hanem a világbajnoki ezüstérmes Suning egykori támogatója, SwordArt.

TSM SwordArt

Két évre, összesen 6 millió dollárt (1,815 milliárd forintot) tehet zsebre a 23 éves tajvani játékos, ami támogatók között abszolút rekord, de jó eséllyel a valaha volt legnagyobb fizetések között is előkelő helyet foglal el. SwordArt kiemelkedő teljesítményt nyújtott a világbajnokság és az LPL 2020-as szezonjai során, ezért érthető döntés volt a menedzsment részéről, hogy megszerzik maguknak az újjáépülő Team SoloMidbe. Doublelift és Bjergsen visszavonulása, valamint Broken Blade és Treatz távozása miatt alapjaitól kell összerakni a 2020-as nyári bajnokot. Spica maradt a dzsungelben, a középső ösvényre érkezett PowerOfEvil, csere támogatónak még mindig ott van Biofrost. Hiányzik egy felső ösvényes, valamint egy lövész, aki SwordArt oldalán teljesedhet ki.

A szabadon igazolható nevek egyre fogynak, megjósolni is lehetetlen, hogy végül kik lesznek azok, akik betöltik az üresen álló pozíciókat a TSM kezdőötösében.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted megér évi közel 1 milliárd forintot SwordArt?