Két Major győzelem bújik meg a DreamHack Open November elődöntőiben

Két Major győzelem bújik meg a DreamHack Open November elődöntőiben

A legjobb négy csapat küzdelmével folytatódik a DreamHack Open November.

Egészen elképesztő, de a Gambit már 15. meccsét nyerte tegnap zsinórban. Nagyon elkapták most a fonalat és most minden esélyük megvan rá, hogy döntőbe jussanak. Ma kezdődik a DreamHack Open November rájátszása, ahol minden egy rendkívül izgalmas döntő felé mutat.

A legjobb négy között a Spirit, az Illuminar, az AGF és a Gambit csapatait látjuk. Mindannyian remek meccseket zártak a csoportkörben, különösen a Gambit és a Spirit. Ők eddig még nem találtak legyőzőre és vélhetően ma sem fognak. Két elődöntőn szurkolhatunk majd, amik bár könnyen megjósolhatónak tűnnek, benne van a pakliban a meglepetés eredmény is.

Többször láttuk már az elmúlt napokban, hogy a Spirit kicsit nagyképűen játszik. Nem igazán veszik komolyabb az alacsonyabb rangú ellenfeleiket, és bár ebbe még nem tört bele a bicskájuk, többször táncoltak már pengeélen. Ma a lengyel Illuminar lesz az ellenfelük, ahol többek között a Major győztes Snaxis játszik, nagy hiba lenne ha ellenük is felkészületlenül érkeznének a szerverre. A másik elődöntőn a Gambit és az AGF eshet majd egymásnak. Előbbi eddig még pályát sem veszített, sőt, ellenfeleik eddig nem hoztak többet 10 körnél ellenük a DreamHack Open November meccsein. Akárcsak Illuminarban, itt is van egy Major győztes játékos, méghozzá hobbit, aki 2017-ben a PGL Majort nyerte meg, szintén a Gambit színeiben.

A DreamHack Open November mai közvetítésének menetrendje:

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!