Elérhető a Phasmophobia új pályája, mutatjuk, hogyan játszhatsz rajta

Minden szellemvadásznak kötelező darab a börtön, ugyanis pár érdekes újdonságot eszközölt rajta a fejlesztő!

Jeles nap volt a tegnapi a Phasmophobia rajongók számára, hiszen a játék legújabb térképe, a Prison, már játszható.

A Medium méretű map az új környezeten felül új hangokat is hozott a játékosoknak, tökéletes kihívás a veterán és a kezdő játékosoknak egyaránt. Viszont az alap játékban egyelőre nem érhető el, némi módosítást kell eszközölni a Steam könyvtárban, hogy választhatóvá váljon a Prison map.

  • Nyisd meg a Steam könyvtáradat, keresd ki a Phasmophobiát
  • Jobb klikk, tulajdonságok a játékon
  • Menj a béta fülre
  • A legördülő menüben válaszd ki a bétát

A játék ekkor új tartalmakat tölt le, szóval lesz egy röpke patch (ha nem kezd el magától frissíteni, indítsd újra a Steamet), melynek befejeztével mehet is a buli. Fontos, a béta builden csak olyan játékosokkal tudsz játszani, akik szintén átállították a fenti dolgokat.

Természetesen mi is rögtön mentünk néhány kört a pályán, íme az első benyomásaink.

A mediumnak titulált map - és a vele járó frissítés - összességében kellemes csalódás lehet a Phasmophobia rajongók számára. A terület elszeparált, ezért a közepes pályaméret senkit ne tévesszen meg, el lehet tölteni az időt itt is. A cellák külön hőmérséklettel rendelkeznek, az ajtók "hiánya" (utalva a cellaajtókra) fokozza az ujjlenyomatok keresését. Ugyan az első nap volt egy kis baki ebből, mert minden dupla ajtón mutatott a játék ujjlenyomatot, ami természetesen valójában nem volt valós, sőt, emiatt sokan össze is zavarodtak, hogy hogy lehet 4 bizonyíték 3 helyett, de hotfix keretein belül javítják a hibát. A frissítés nagyobb csodája és egyben hatalmas pacsi a fordítóknak jár. Az új magyar fordítás, javítások sokkal érthetőbbé teszik a "Nincs jel" típusú nem válaszol a szellem titulusokat, sőt, a Sanity Pill is most már nyugtatóként fut.

A börtön atmoszférája hangulatos, az új hangeffektekkel egyenesen ijesztő is tud lenni a megfelelő környezetben, mikor véletlenszerűen elkezd énekelni mondjuk a szellemünk. A cellaajtók hangeffektje is egyedi, sőt, amikor nyikorgat bizonyos ajtókat, vagy épp egyéb furcsa hangokat hallunk keresés közben, az teszi fel igazán az i-re a pontot.

Te szereted a horrorjátékokat?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a horrorjátékokat?