LoL: Legnagyobb vesztesei a 10.24-es frissítésnek

Brutálisan visszaestek a győzelmi mutatói több karakternek a 10.24-es nerfeknek köszönhetően.

Nem fukarkodott a gyengítésekkel a Riot Games csapata, a jelenlegi (10.24-es) frissítésben megvágták több népszerű meta karakter erejét, hogy ezzel változásokat idézzenek elő. Az első néhány nap tapasztalatai alapján jó úton járnak a játékegyensúlyért felelős csapat tagjai, ugyanis jelentős mértékben csökkent a győzelmi aránya a célzott karaktereknek. Az alábbiakban azokat a hősöket találjátok meg, amelyek win rate-je a legnagyobb mértékben esett vissza a 10.24-es LoL patch élesedése óta.

10.24-es LoL patch legnagyobb vesztesei

Amumu

Nemcsak a hőst, hanem a leggyakrabban vásárolt tárgyait is gyengítette a Riot, nem véletlen estek vissza ilyen drasztikus módon a szomorú múmia számai. A folyamatos hotfixek megtették hatásukat, most már nem broken, csak simán erős Amumu.

Yone

A Guinsoo dühpengéje nem működik már Yonén, a kritikus csapásokat gyengítették a 10.23-as előszezon frissítésben. Ezeket adjátok össze és megkapjátok Yone szenvedéstörténetét.

Kayle

A passzív támadási sebességén csökkentettek, a Szurdokhasítót és a Nashor fogát gyengítették. Ezek a változtatások jelentős hatással voltak Kayle-re, aki még mindig játszható, de már közel sem annyira erős, mint néhány hete volt.

Hecarim

Egy újabb gyengítés kellett Hecarimnak, hogy kicsit hátrébb kerüljön a legjobb dzsungeleseket tartalmazó listán. Az Elsöprő roham nerf ugyan nem annyira jelentős, mint például Amumunak a gyengítései, de egyelőre elégnek tűnik.

Yasuo

Testvéréhez hasonlóan a Guinsoo elvesztése fáj a legjobban Yasuónak, de már dörzsölheti a tenyerét, ugyanis a Riot kijelentette, hogy a 10.25-ös frissítésben megpróbálnak segíteni a kritikus csapásokból építkező hősöknek.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek melyik hős most a legerősebb a dzsungelben?