Hogy teljesít a World of Tanks a nextgen konzolokon?

A Wargaming játéka nemrég megjelent Xbox Series X/S és PlayStation 5 konzolokra is. 

Előző héten a Wargaming hivatalosan is bejelentette, hogy a World of Tanks megjelent a következő konzolgenerációnak számító Xbox Series X/S és PlayStation®5 eszközökön. A fejlesztők ezzel a lépéssel a franchise jövőjét szerették volna lefektetni, gyorsabb töltési időt, stabilabb és magasabb képfrissítési rátát nagyobb felbontásban, továbbá kevesebb jelbemeneti késleltetést kínálva a játékosbázis számára.

Érdekesség, hogy a stúdió konzol csapata nem csak a nyáron debütált cross platformot tartotta meg, vagyis a Sony és Microsoft gépek tulajdonosai együtt és egymás ellen is csatába tudnak vonulni, de megoldották a visszafelé kompatibilitást is, vagyis az előző generációs konzolok tulajdonosai veszteség nélkül át vihetik profiljukat az új gépekre. A bejelentés kapcsán megszólalt TJ Wagner, a World of Tanks Console részlegének kreatív igazgatója is és az alábbiakat nyilatkozta. 

"A World of Tanks Console csapatának nevében szeretném elmondani, mennyire büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltató partnerként az elsők között jelentettük be a visszafelé kompatibilitást a következő generációs konzolos platformokon. Az elmúlt hat és fél év sikere több mint 20 millió felhasználót hozott a játékunkba és örömmel adtuk meg a lehetőséget tankosainknak, hogy harcba szállhassanak a valaha készült legerősebb konzolokon is. Az eddig tartó út minden másodpercét élveztük és alig várjuk, hogy meglássuk, játékosainknak hogy tetszik majd a továbbfejlesztett csatatéri élmény." 

A játékosok most jogosan tehetik fel a kérdést: "De hogy is néz ki a World of Tanks az új konzolokon?" Nos szavak helyett beszéljenek inkább az alábbi videók, melyekből eldönthetitek, az Xbox Series X vagy a PlayStation®5 készüléken mutat jobban a csatamező. Első körben a Microsoft gépén készült felvételeket ajánlanánk figyelmetekbe, akár 4k 60 FPS felbontásban.

A kék sarok versenyzőjének teljesítménye szintén 4k 60 FPS-ben tekinthető meg, jó szórakozást!

Nektek melyik konzol teljesítménye tetszik jobban? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.