Van-e még menekvés KRiMZ számára?

Van-e még menekvés KRiMZ számára?

Egy nap és fnatic meccs, lehet, hogy kénytelen lesznek beugróval helyettesíteni a legendát?

Nem gondoltuk, hogy valaha is erről fogunk beszámolni, de pár napja bant kapott az egyik legnagyobb svéd legenda. KRiMZ profilján azóta is ott csücsül a VAC ban, mi pedig csak találgatni tudjuk, hogy pontosan mi is történt.

Az első lehetőség nyilván az, hogy csalt. Ebben az esetben jogos az eltiltás, KRiMZ további játékától pedig elbúcsúzhatunk. De koránt sem biztos, hogy ez a helyzet. Míg a CS:GO történelmének elején, vagy akár ma is az alsóbb osztályokban, talán eszébe juthatna valakinek csalni, egy olyan Major győztesnek veteránnak, mint KRiMZ aligha. Legalábbis nagyon kicsi rá az esély.

De ha nem csalt, akkor miért kapta a VAC bant? Feltehetőleg egy third-party program miatt, amik a Trusted mode életbelépése óta egyébként is sok gondot okozhatnak. Még a sok streamer álltal használt OBS sem volt megbízható a CS:GO szerint, mikor kijött a szóban forgó patch. A gyanú ezzel az Esportalra, egy svéd third-party, meccskereső programra terelődött. Lehet, hogy azt használta KRiMZ, lehet, hogy nem is csalt, csak a program miatt csapott le rá a banhammer.

Ezt látszik igazolni az is, hogy közben megszólalt az Esportal is. Elmondásuk szerint valóban náluk van a probléma és ebben nem csak KRiMZ, sokkal több játékos érintett. Már felvették a kapcsolatot a Valve-val és már gőzerővel dolgoznak a megoldáson. Tehát KRiMZ jó eséllyel nem marad bannolt, kérdés, hogy mikor kapja vissza a profilját? A fnatic holnap játszik a Dignitas ellen a FLASHPOINT 2 rájátszásában, addigra már valószínűleg többet fogunk majd tudni KRiMZ vélhetően téves VAC banjáról.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!