Hirdetés

A K&H MNEB 2. szezonjának döntőse az elsők között esett ki - Ilyen volt a OneBlade CS:GO Warmup kupa

Bajnokot avattak a OneBlade CS:GO Warmup kupán.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

G2 Esports vs. MAD Lions (1. hét)

Hirdetés

Négy a selejtezőkből bejutott csapat és négy meghívott alakulat szálhatott harcba a OneBlade CS:GO Warmup kupa bajnoki címéért, ahol nem sokon múlt, hogy teljesen boruljon a papírforma. Meglepetésekben azért így sem volt hiány, nézzük mi történt tegnap.

Ahogy arra számítani lehetett, a BP5 és a Lenovo Legion Honvéd játszi könnyedséggel nyerte meg a nyitómeccseit, az ágrajz másik felén viszont óriási küzdelmek voltak. Az Illés Akadémia Spirit és a Békéscsabai E-sport Egyesület talán az egész kupa legizgalmasabb meccsét játszották. Két pályán keresztül, Dust2-n és Nuke-on gyűrték egymást. D2 egészen sima, de izgalmakban gazdag BEE győzelmet hozott, Nuke-on viszont magához tért az IAS. Hunter és flasi is remekeltek., sajnos azonabn még ez sem volt elég. A BEE új játékosai, remaiN és er9k szinte minden helyzetben verhetetlen volt, így bár foggal-körömmel küzdött az IAS, végül 19-16-os végeredménnyel Nuke is a BEE neve mellett landolt.

esport1tv - er9k négyes

Watch esport1tv's clip titled "er9k négyes"

Az igazi meglepetés az ezzel párhuzamosan zajló, WiLD vs BALD Squad meccsen volt. Magabiztosan kezdett a WiLD, de végül mégis vesztesként hagyták el a szervert. Infernon csúszott valami félre, ahol nagy hátrányból mentette ki a meccset a BALD Squad hosszabbításra, amit végül meg is nyertek. Az utolsó pályán, Mirage-on pedig kvázi lemosták a szerverről a hussaR, tigene, bzt, barcode, V1CE felállással játszó WiLD MultiGaminget. Így a K&H MNEB 2. szezonjában a BP5 ellen döntőt játszó -igaz más felállású- WiLD az első körben kiesett.

esport1tv - remek bald kör

Watch esport1tv's clip titled "remek bald kör"

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés