Hirdetés

Programajánló: Neil deGrasse Tyson és magyar szakértők beszélgetnek a mesterséges intelligenciáról

A mesterséges intelligencia iránt érdeklődőknek kötelező esti programot kínálnak a szervezők.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

G2 Esports vs. MAD Lions (1. hét)

Hirdetés

Először ül a virtuális kerekasztalhoz a világsztár Neil deGrasse Tyson, Stuart J. Russell, Tilesch György, Buzsáki György és Kishonti László, akik a mesterséges intelligenciáról beszélgetnek a Future Talks powered by MVM online eseményen. A világhírű asztrofizikus exkluzív videót küldött a magyar érdeklődőknek.

A téma aktualitása megkérdőjelezhetetlen, nem véletlen csatlakoztak Neil deGrasse Tysonhoz kutatási területeiken elismert professzorok, hogy közösen átrágják magukat a mesterséges intelligencia térnyerésén, előnyein és veszélyein. A 2020-as egészségügyi helyzet miatt az egész beszélgetést online körülmények között rendezik, de pont emiatt bárki becsatlakozhat ma este 18:00-tól az adásba. Regisztrálni nem szükséges, a teljes show ingyenesen megtekinthető lesz az mvmfuturetalks.hu weboldalon.

Azoknak is jó lehetőség ez a tudásuk bővítésére, akik nem tudnak angolul, ami egyébként a beszélgetés során használt nyelv lesz, ugyanis az érdeklődők rendelkezésére áll egy felkészült magyar szinkrontolmács. A beszélgetés során az alábbi főbb témaköröket érintik majd a szakértő vendégek:

 • Mit üzen az Agymenők Sheldonjának ellenfele a magyaroknak?
 • Meg tudod győzni Neil deGrasse Tysont, hogy nem egy szimulációban élünk?
 • 4+1 példa a mesterséges intelligenciára, am a filmekből valósággá vált

Ezen kívül még számos területet előkerül majd, amelyek mindegyike egy-egy aktuális, mindenkit foglalkoztató kérdés köré épül fel. A válaszok megadására vállalkozni nem kis kihívást jelent még a legnagyobb koponyáknak sem és akkor még nem kerültek elő a nézői kérdések, amelyeket bárki feltehet az esemény ideje alatt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • hun_hetek 1 hónapja
  Sajnos lemaradtam róla , pedig érdekelt volna.
  0 0 Válasz
 • JonD 1 hónapja
  Ahogy engem is
  0 0 Válasz
 • BlueWolfGirl 1 hónapja
  bár hamarabb láttam volna
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés