Öt játékos, akit érdemes lehet beszerezni a TOTW6-ból

Öt játékos, akit érdemes lehet beszerezni a TOTW6-ból

23 új kártya érkezett a FIFA 21 Ultimate Team FUT piacára. Ez az öt játékos pedig megérheti a pénzét.

Szerda este kijött a hatodik Team of the Week, és van köztük jó néhány nagyobb név, illetve szemrevaló lap, akikre le lehet csapni.

Egyébként elég érdekes az EA szemszögéből ennek a promónak a működése, hiszen nem mindig azok kerülnek bele, akik tényleg megérdemelnék a valós teljesítményük alapján. Ronaldo és Jota sem kapott most új kártyát, bár valószínű nekik még lesznek speciális verzióik, tehát nem kell félteni őket. A másik, hogy talán az OVR és egyéb mutatók alapján sem dobják el az agyukat a játékosok. Ez azért fura, mert már bőven van egy csomó olyan lap, ami brutál mutatókkal rendelkezik, ezért kicsit megkérdőjelezhető, hogy akkor a valódi teljesítmény alapján összeállított csapatok miért ilyen gyatrák sokszor. Mindenesetre azért közöttük is akadhat olyan, akire talán érdemes lehet némi figyelmet fordítani.

Callum Wilson

A 82 OVR megtéveszthető lehet, de egyébként egy egész jó játékosról van szó. Gyors, jól lő és egy olcsóbb csapatba simán megállja a helyét, főleg a Premier League játékosoknak okozhat majd sok örömet. A négy csillagos skill moves pedig a cselezgetni vágyóknak jelenthet jót, főleg a 81-es dribbling mellett.

Karim Benzema

Ő lett ebben a Team of the Week csapatban a legnagyobb értékelésű játákos. Viszont egy-két mutatója miatt, nem biztos a sikere. Például a sebessége csak kettővel javult az alap arany kártyájához képest, bár 4 csillagos skill moves és gyengébbik lába talán némileg kompenzálja. Bár nem a leggyorsabb, jól be lehet építeni spanyol csapatba, sőt Mbappéval is jó a kémiája. Fél nap alatt egyébként majd 50 ezret esett az értéke.

Serge Gnabry

Jelenleg a Bayern München középpályája a világ egyik legerősebbje. Köztük pedig Gnabry az egyik legjobb, és ezen a lapján is a gyorsulása eégszen kiváló, de igazából minden értéke a helyén van, így aki egy jó balszélsőt akar, az egy ideig mindenképp jól járhat a némettel, már csak a beadások és passzjáték miatt is.

Hakim Ziyech

Ezen a lapján CAM-ból RW lett. Az alap arany kártyája az egyik legjobb budget megoldás a piacon egyébként. Szemezgetve az értékei között kiemelhető az 5 csillagos skill moves, a 89-es crossing, 90-es vision és a 90-es long pass is, viszont a 2 csillagos gyengébbik láb mindenképpen nagy hátránynak számíthat. Egy PL csapatban viszont biztosan megállná a helyét.

Joao Felix

Az új részben ő már az indulástól kezdve a népszerűbb lapok közé tartozott. Sebessége, labdakezelése hozzájárul, hogy bármilyen cselt meg lehet vele csinálni, és még a gyengébbik lábára is nagyban lehet hagyatkozni. Nemzetisége révén nagyszerűen működhet C.Ronaldoval és Bruno Fernandessel is, így talán mindent egybevetve ennek a hétnek egyértelműen ő lehet a legjobb lapja.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik a Team of the Week 6 felhozatala?

  • 33 %
  • 0 %
  • 67 %