Titokban nerfelte volna az EA a kapura lövéseket?

Titokban nerfelte volna az EA a kapura lövéseket?

A FIFA 21 játékosai a legutóbbi frissítés miatt elkezdtek gyanakodni, egyre többen érzik úgy, hogy a titokban a fejlesztők módosították a lövéseket, így a gólszerzés nehezebbé vált, mint korábban.

Az EA Sports az új FIFA epizódok kapcsán az első hónapokban a szokásosnál is sűrűbben dob ki egy-egy patchet, melyekben igyekeznek finomhangolni a rendszert, illetve bizonyos funkciókat, ide értendő a játékmenet is. Szeretnének ugyanis megfelelni a közösségnek és kiegyensúlyozottabb játékot akarnak biztosítani számukra, meg ugye az új résszel érkező hibákat is minél előbb orvosolni akarják ilyenkor. Minden valamirevaló frissítés esetén kiadnak egy úgy nevezett Patch Notes hírt is, amelyben leírják és megosztják a rajongókkal, hogy milyen változtatásokat hajtottak végre, mindegy mennyire fontos vagy sem, elvileg mindent beleírnak. Viszont egyre többen arról számolnak be, hogy a Patch Notes nem tartalmazza ugyan, de úgy érzik megváltozott a játékosok lövése. Ez nagyon fura lenne, főleg annak fényében, hogy az EA Sports semmilyen tájékoztatást nem adott erről.

Nerfelték volna a kapura rúgásokat?

Az október 29-i frissítésre hivatkozva a FIFA közösségből egyre többen redditen jelzik a többieknek, hogy úgy vélik a lövéseket is bizony nerfelték a fejleszők. Az egyik felhasználó például azt írta, hogy "egyértelműen észrevettem a különbséget, és ez nem csak képzelődés. Erre is érkeztek hasonló válaszok, de más bejegyzések is születtek, miszerint nagyjából ugyanezt érzik többen is, mintha titokban gyengítették volna a lövéseket, sőt egyesek már azt érzik visszatért a játék ezen része a FIFA 20-hoz. Az is lehet, hogy pont a kapusokat erősítették fel. Mindenesetre úgy néz ki, megváltozott a játék ezen a téren. Példának okért a szóban forgó úriember azt állította, hogy több, mint 350 meccs után két nagyszerű támadója is sokkal kevesebb találatot szerez, főleg a finess shotok esetén. 

After playing over 350 games I have no doubt in my mind that after last weeks patch they have done something to the shooting from r/FIFA

Természetesen semmilyen módon nem lehet ezt egyelőre bizonyítani, hogy a lövéseket vagy a kapusokat titokban gyengítették vagy erősítették a FIFA 21-ben anélkül, hogy a fejlesztők ezt megosztották volna a követőekkel. Érdemes fenntartással kezelni ezt a fajta kifakadást, hisz előfordulhat, hogy csak bizonyos játékosok teljesítenek gyengébben. Nektek, hogy megy a kapura lövés?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!