Az utóbbi hónapok legnagyobb pofonját kapta tegnap az Astralis

Az utóbbi hónapok legnagyobb pofonját kapta tegnap az Astralis

Alsó ágról kell folytatnia az Astralisnak!

Meglehetősen komoly nyitónappal kezdett be a DreamHack Masters Winter, igazi fogadásgyilkos meccsek voltak tegnap. Legnagyobb meglepetésünkre elesett a Liquid, a FaZe és az Astralis is!

Ráadásul utóbbi egy papíron jóval gyengébb csapattól kapott ki. Hiszen ott volt például a Cloud9, 2-0-ra verte őket a Gambit, de a hétvégén láttuk már, hogy mennyire erős volt a Gambit a Spirit ellen is, a C9 pedig még mindig önmagát építi. Nem várhatjuk el tőlük, hogy új csapatként azonnal futószalagon gyártják majd a győzelmeket. Ugyanígy kikapott a FaZe is. Persze a Spirit nincs túl jó formában, de a FaZe még mindig sokkal rosszabb. Meg tudnak vadulni oloffal is ha kell, de stabilan nem tudják azt  formát hozni, ami a győzelemhez kell.

esport1tv - olof

Watch esport1tv's clip titled "olof"

Az igazi meglepetés viszont az Astralis és a GODSENT meccse volt. A közösség legnagyobb része természetesen 2-0 Astralist tippelt, ők nem is tévedhettek volna nagyobbat. A meglepetés már ott elkezdődött, hogy a GODSENT megnyerte Traint, ráadásul egészen simán. Nem arról volt szó, hogy szorosan, de a GODSENT került ki győztesként a párharcból. Egyszerűen az új irányítóval, emivel, tudtak annyi frisset mutatni és olyan jól játszani, hogy 16-12-re megnyerjék a pályát.

DreamHackCS2 - zehN - 1vs2 AWP clutch (T - post-plant situation)

Watch DreamHackCS2's clip titled "zehN - 1vs2 AWP clutch (T - post-plant situation)"

Dust2-n azért szépíteni tudtak a dánok. Sőt, a 16-4-es végeredménnyel gyakorlatilag lemosták a szerverről STYKOékat. A gond az volt, hogy ezt már nem tudták megismételni Nuke-on. Azon a Nuke-on, ahol évek óta az Astralis a legjobb, őrületes rekordot tartottak rajta anno, tegnap mégis a GODSENT volt erősebb és összességében 2-1-re nyertek a dánokkal szemben.

a tegnapi meccsek eredményei (forrás: hltv.org)

Természetesen ma is lesznek meccsek, a Complexityt az A csoport felső ágán követjük majd, az ENCE meccse már a kisesés elkerüléséért megy majd, a G2 pedig ma játssza majd az első meccsét a DH Masters Winter keretein belül.

A magyar közvetítés mai menetrendje:

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!