Immortal Fenyx Rising teszt - Halandóként az istenek birodalmában

Immortal Fenyx Rising teszt - Halandóként az istenek birodalmában

Két nap múlva már ti is kipróbálhatjátok élesben a Ubisoft legújabb tripla A-s játékát.

Elárasztotta a videójátékos piacot a Ubisoft az elmúlt hetekben, ugyanis a Watch Dogs: Legion és az Assassin's Creed Valhalla után itt van az Immortal Fenyx Rising, ami egy teljesen új IP-ként szeretné meghódítani magának az akció-kalandjátékok rajongóit. Az alapfelállás változott, a játékmenet elemei ismerősek lehetnek, ha már korábban volt részetek Far Cry/Assassin's Creed élményben, de ez legyen a legnagyobb probléma.

Az alapsztori viszonylag egyszerű. Fenyx hajótörést szenvedett, majd partra vetődött azon a szigeten, ahol az istenek töltik mindennapjaikat. Ezek a hatalmasságok épp nincsenek a legjobb passzban, ezért a játékos feladata, hogy lelket öntsön beléjük, majd végignézze, ahogy a börtönéből kiszabadult Typhon megkapja azt, ami jár egy ízig-vérig gonosz titánnak.

 A felfedezés mellett természetesen a harcon, valamint a logikai feladványok leküzdésén lesz a fő hangsúly, ami talán a legerősebb eleme az egész játéknak. A pályadizájn csillagos ötös, ahogy az eltérő zónák összetettsége, felépítése és színvilága, mindegyik területen hosszú órákra elveszhettek, miközben keresgélitek az értékes nyersanyagokat. A fejlődési rendszer lehetne átgondoltabb, de ezen kívül nem sok panasz érheti a 2020-as év egyik meglepetését. 

Az árát ugyan megkéri a Ubisoft, de aki szeretne elszakadni a folytatásoktól, annak bátran ajánlható az Immortal Fenyx Rising, egykori nevén Gods & Monsters.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbálod majd az Immortal Fenyx Risingot?