Heti akciós LoL skinek: Már 208 RP-ért vadászhattok hőskinézetre

Heti akciós LoL skinek: Már 208 RP-ért vadászhattok hőskinézetre

Már tudja az összes LoL-os, hogy heteken belül megérkezik az éles szerverekre az Elderwood Ornn, de addig is le lehet csapni Ornn egyetlen elérhető skinjére akciós áron.

A 10.25-ös frissítésre tervezett hatalmas változtatások mellett megbújtak a heti akciós hőskinézetek, pedig több szempontból érdekes listát pakolt össze a Riot Games. A 15 leárazott skin között ott lapul Ornn eddigi egyetlen gúnyája, valamint az édességek rajongóinak nagy kedvence, a Sugar Rush Zilean. Az elmúlt hetekben bár hiányoztak az igazán olcsó skinek, most erre sem lehet panasz, ugyanis már 208 RP-ért bezsebelhettek egy népszerű darabot.

Mielőtt azonban betekintést nyernétek a hőskinézetek és százalékos kedvezményes világába, itt van öt hős, amelyet RP-ből olcsóbban tudtok beszerezni a következő egy hétben.

  • Ahri - 440 RP (-50%)
  • Jax - 380 RP (-35%)
  • Jinx - 352 RP (-60%)
  • Kindred - 390 RP (-60%)
  • Rek'Sai - 438 RP (-55%)

Ahri és Jax nem a legnépszerűbbek az előszezonban, de azért elő-előkerülnek, ha rájuk van szüksége a csapatnak. Kindred abszolút jó választás a dzsungelben, általában Graves ellen szokták választani a lövészt. Jinx és Rek'Sai egyelőre még keresi a helyét a metában, de van potenciál mindkét karakterkben.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te megveszed majd Ornn új skinjét (Elderwood)?